Radu Valcan, invitat la Mircea Solcanu dupa experienta de la „Dansez pentru tine”

Mircea Solcanu, prezentaRadu Valcantorul emisiunii „La naiba, să PoveŞtim”, îl va avea invitat, în ediţia de duminică, 25 octombrie, pe Radu Vâlcan. Vedeta ACASĂ vine în studioul lui Mircea să povestească cum a fost prima sa experienţă, în direct, pe ringul de dans de la „Dansez pentru tine”, de la PRO TV.

Alături de invitatul lui, Mircea va încerca să afle cît de greu este să fii concurent la „Dansez pentru tine”, cât de mult s-a antrenat Radu pentru acest concurs şi mai ales ce părere are despre partenera lui, Elena.

Şi pentru că Radu este cunoscator al vietii mondene, Mircea va dezbate, alături de el, subiectele săptămînii. În cadrul rubricii „La naiba, e greu sa fii Rich”, Mircea Solcanu şi Radu Vâlcan vor vorbi despre prezentarea de modă la care vedete au fost actriţele din „Aniela”: Steliana Bălăcianu, Ioana Ginghina, Andreea Patrascu şi Iuliana Luciu.

Deschiderea clubului Tribute, care îi aparţine lui Marius Kalmar, iubitul Adelei Popescu, a adunat laolaltă numeroase vedete din show bizz-ul bucureştean. Subiectul va fi şi el comentat de prezentatorul emisiunii “La naiba, să PoveŞtim”, Mircea Solcanu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.