La “Divertis – Land of Jokes” politicienii joacă în filme, iar “Serviciul Român de Comedie” stă de vorbă cu Adina Buzatu

Dacă e duminică, e Divertis la Pro Tv. Pe 25 octomIMG_6163brie, de la 20.45, în cele două ore de program Divertis, Pro Tv dă din nou startul glumelor şi bunei dispoziţii.

“Divertis – Land of Jokes” deschide seara comediei cu o intrare în scenă de zile mari a lui Ion Iliescu (Cristian Greţcu), urmată de o vizită pe care cei din faţa micilor ecrane nu o vor uita prea curând: corul vânătorilor (Silviu Petcu, Bogdan Cotleţ şi Cosmin Seleşi) iau cu asalt studioul Divertis Land News.

Telespectatorii Pro Tv sunt apoi invitaţi să îi cunoască pe Maverick Geoană (Bogdan Cotleţ) şi Heart (Dalma Kovacs), care vor filma la Neurovision, în prezenţa lui DJ Dilly (Ana Maria Mirică), un videoclip. Din Ţara glumelor nu va lipsi însă nici filmul de duminică seara, o parodie după celebrul “Titanic”, cu Emil Boc (Cosmin Seleşi), Traian Băsescu (Marius Aciu) şi Elena Udrea (Ela Prodan) în rolurile principale.

Distracţia continuă apoi, de la 21.45, la “Serviciul Român de Comedie”, care o va întâmpina duminică seara pe Adina Buzatu. Cunoscutul designer va sta de vorbă cu agenţii Toni Grecu şi Jojo şi va ţine piept glumelor şi poantelor din Casa PROporului.

Adina Buzatu va avea parte şi de o prezentare de modă cum numai la ”Serviciul Român de Comedie” se poate întâmpla, cu politicieni în ipostază de manechini.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.