Radu Valcan a sarit gardul pentru a ajunge la concertul lui Michael Jackson

Vineri, 2 iunie, la ProFM a fost ziua Michael Jackson. Radu Valcan, Iulia Vantur, Neylini, baietii de la Residence Deejay sau Florin Groza de la Hi-Q au venit in studioul ProFM, unde au povestit despre ce a insemnat pentru ei Michael.

Radu Valcan, vedeta ACASA TV, si-a amintit ca, desi nu era cel mai infocat fan al lui Michael, a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a ajunge la concertul regelui pop din Bucuresti, in ’92.

Tin minte ca nu am avut bani de bilet, asa ca, spre finalul concertului, am sarit gardul pentru a intra. De asta am si ajuns cu hainele rupte acasa. In ’96 insa mi-am cumparat bilet si am stat chiar in primele randuri”, a declarat Radu.

Iulia Vantur se numara si ea printre fanii regelui pop. Vedeta ProTV a declarat la ProFM ca iubeste intreaga munca a lui Michael si ca multa vreme a sperat ca artistul este inca viu si totul a fost o miscare de marketing.

Neylini se declara si ea un mare fan Michael Jackson si este convinsa ca si copiii ei ii vor asculta muzica. “Eu am crescut pe muzica lui Michael, asa ca stiu de pe acum ca acelasi lucru se va intampla si cu copiii mei”, a declarat artista.

One thought on “Radu Valcan a sarit gardul pentru a ajunge la concertul lui Michael Jackson

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.