Mel Gibson, restantier la plata facturilor

Mel Gibson a ramas in urma cu plata facturilor. Gibson si fosta sa sotie, Robyn, au fost dati in judecata de o firma de constructii pentru neplata unor facturi in valoare de 6.631 de dolari. Compania pretinde ca nu le-au fost livrati banii pentru serviciile prestate la casa din Malibu a vedetei.

Se pare insa ca valoarea reala a datoriei lui Gibson catre compania Ramage Construction se ridica la 200000 de dolari, pentru ca acestia au fost angajati de vedeta si pentru alte proiecte.
Mel Gibson se straduieste sa puna mina pe un castel din sudul Italiei, de care s-a indragostit pe cind filma la „Patimile lui Hristos”.

Castelul, care dateaza din secolul al XVI-lea, este o bijuterie cu o arhitectura spaniola, construit in urma casatoriei dintre Mendoza si Lucrezia della Valle, dupa cum spune Luciano Marranghello, primarul oraselului San Lorenzo del Vallo, zona care l-a vrajit pe starul american.
Cum Mel Gibson s-a apucat de curind de studiul hipnozei, probabil ca-si va folosi abilitatile proaspat dobindite pentru a scapa de proces si a obtine ceea ce-si doreste.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.