Radu Banciu l-a batut pe Mircea Badea pentru a doua oara in aceasta saptamana

Ediţia de miercuri, 30 mai, a emisiunii „Lumea lui Banciu” de pe B1 TV, a depăşit, pentru a doua oară în această săptămână, producţia „În gura presei” cu Mircea Badea, difuzată de Antena 3.

Astfel, pe segmentul de populaţie urbană , pe intervalul comun de difuzare cuprins între 23.22-23.55, Radu Banciu a înregistrat o medie a cotei de piață de 5.3%, în comparație cu showul lui Mircea Badea, care a obținut o medie de 4.3% share.
În plus, pe toată durata întregii ore în care s-a difuzat emisiunea, între 23.00 – 24.00, „Lumea lui Banciu” a fost lider pe nișa televiziunilor de știri, cu un share mediu de 4.7%, în timp ce celelalte televiziuni au înregistrat următoarele rezultate de audiență: Antena 3 – 4.5% (timp în care s-a difuzat ultima parte a emisiunii „Sinteza zilei” cu Mihai Gâdea și „În gura presei” cu Mircea Badea), Realitatea TV – 2.8% şi România TV – 1.7%.
Tot aseară, B1 TV s-a clasat peste concurenţii Realitatea TV şi România TV în Prime Time News ( interval 19.00-24.00).

Media cotei de piață obținută de emisiunile difuzate de B1 TV în acest interval  – 2.7%, devansând posturile Realitatea TV (2% market share) și România TV (1.4% cotă de piață).
Producțiile „Sub semnul întrebării” şi „Ultimul cuvânt” au depășit, de asemenea, posturile concurente Realitatea TV şi România TV. Producţia realizată de Robert Turcescu, unde s-a dezbătut cazul telefonului primit de fostul premier Adrian Năstase în dimineaţa zilei de 22 mai, a realizat, aseară, un share mediu de 2.5%, notabil mai ridicat decât audienţa înregistrată pe același interval de Realitatea TV (1.7% cotă de piață), cu invitat Lucian Bute şi România TV – 1.1%. De menționat că singura televiziune care a dezbătut acest caz aseară în Prime Time a fost B1 TV.

Şi „Ultimul cuvânt cu Nelu Barbu şi Ion Cristoiu” s-a clasat, cu un share mediu de 2.6%, peste România TV – 2.2% şi Realitatea TV – 1.8%.

Sursa datelor: Kantar Media; copyright ARMA Data SRL

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.