Incep preselectiile pentru “Vocea Romaniei” si “Dansez pentru tine”

Dupa ce a facut senzatie cu primul sezon, ProTV cauta din nou “Vocea Romaniei”. Cei patru antrenori – Loredana, Smiley, Horia Brenciu si Marius Moga – sunt nerabdatori sa-si cunoasca noii elevi. Toti cei care simt ca au potentialul si talentul necesar pentru a intoarce macar unul dintre cele patru scaune sunt asteptati la preselectii. Bucurestiul este cel care deschide seria preselectiilor. Concurentii sunt asteptati luni, 4 iunie, incepand cu ora 10.00 la Ramada Bucharest Parc Hotel, pentru a demonstra ca au tot ce este nevoie pentru a deveni “Vocea Romaniei”.

Ringul visurilor isi deschide din nou portile in aceasta toamna. “Dansez pentru tine” este gata sa indeplineasca noi visuri , sa redea speranta si sa readuca optimismul in viata unor oameni. Preselectia pentru cel de-al paisprezecelea sezon al show-ului “Dansez pentru tine” va avea loc pe 7 iunie, incepand cu ora 12.00, la Ramada Plaza Bucharest Hotel.

La cele doua preselectii sunt asteptati atat cei care s-au inscris deja pe site, dar si cei care nu au avut posibilitatea sa o faca, pentru ca inscrierea se poate face si direct in locatie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.