ProTv International se afla in oferta celui mai mare operator IPTV din Europa

Romanii care au ales sa munceasca si sa locuiasca in Franta au de acum acces la cele mai bune programe romanesti prin intermediul celui mai important operator IPTV din Franta, tara care detine recordul de abonati ai sistemelor IPTV din Europa. Pro TV International poate fi receptionat pe intreg teritoriul francez prin compania Free.

Patrunderea pe piata franceza printr-un mare operator local este o reusita pentru noi si este unul dintre cele mai importante contracte de distributie incheiate in acest an, care ne permite sa fim prezenti intr-o comunitate insemnata de romani din Europa. Semnarea contractului cu Free si prezenta canalului  in oferta acestei companii, cea mai mare de IPTV, cu acoperire nationala in Franta, faciliteaza accesul publicului nostru la programele Pro Tv International, dar si marirea acoperirii pe care noi o avem deja in Europa”, declara Doina Gradea, Directorul Executiv al postului ProTv International.

Astfel, cei peste 200 de mii de romani stabiliti in Franta vor avea acces mai usor la programele de divertisment si la serialele cu cea mai mare audienta din Romania, dar si la productiile create si realizate special pentru ei cum ar fi emisiunile “De Suflet” si “Weekend cu Monica Dascalu”, prezentatate de Dana Rogoz, respectiv Monica Dascalu.

Astfel, Franta se alatura unor tari ca Austria, Bosnia Herzegovina, Bulgaria, Cehia, Cipru, Germania, Israel, Italia, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovacia, Spania, SUA si Canada, Suedia, Ungaria, tari in care ProTv International este accesibil prin operatori locali. Programele ProTv International pot fi receptionate si direct pe satelit in Europa, prin Astra 1G si Hotbird 6. Mai multe detalii pot fi gasite pe www.protvi.ro, la sectiunea “Receptie”. 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.