Margineanu: ”Ardiles este un mic gangster de sat, numai ca-i cam lipseste gang-ul”

Mihai Margineanu face slalom cu greu intre concertele din stagiunea de toamna a cluburilor din tara, Scoala de Aviatie de la Tuzla si platoul de filmare al serialului ”Las Fierbinti” de la Pro Tv.

Cu ochelarii sparti, palaria prafuita si ilicul de lana, Margineanu devine aproape in fiecare zi Ardiles, simpaticul betiv din ”Las Fierbinti”, care face echipa cu Celentano (Adrian Văncică) si Firicel (Toma Cuzin) si despre care artistul spune ca este ”un mic gangster, numai ca-i cam lipseste gang-ul”:

”Ardiles, dac-ar exista, cu siguranta ar avea ochelarii sparti, niste haine ponosite care miros a fum de balegar si o chitara de 1500 de euro, cu un sunet veritabil de instrument de calitate. Probabil ca furata, pentru ca este un hot de o nesimtire iesita din comun si crede ca daca vrei ceva trebuie doar sa te duci sa iei. Intr-un fel, Ardiles este chiar un mic gangster de sat, numai ca-i cam lipseste gang-ul. Este clar ca nu trebuie sa faci asa acasa, pentru ca Ardiles este pesonajul negativo-comic din satul de Baragan si modelul de cum NU trebuie sa fii.”

Prins intre atatea planuri si, mai mult, cu filmarea unui clip in pregatire, Margineanu recunoaste ca, desi toate aceste activitati nu au aparent nici o legatura, ele isi dau mana si reusesc sa anuleze cu succes orice moment de respiro care ar putea sa apara. “Si pentru ca totul sa para simplu, miercuri, 17 octombrie, programul trupei se aglomereaza un pic cu turnarea clipului ultimului  nostru ”singãl”.  De data asta, eu si trupa ne asteptam si la difuzare pe posturile serioase de radio si TV muzicale, pentru ca videoclipul va fi oarecum unic, iar muzica are o trasatura destul de rara pe posturile romanesti, mult prea ocupate in ultimul timp cu bumtzi-bumtzi”, spune acesta in stilul sau inconfundabil.

Margineanu poate fi urmarit saptamana aceasta, joi de la 20.30, intr-un nou episod ”Las Fierbinti”, care este disponibil si pe voyo.ro in avans, joi de la 10.00 dimineata.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.