Program special la Digi24 pe 10 iunie, in ziua alegerilor locale

• Digi24 este singura televiziune care a comandat sondaje exit poll pentru 5 orase din tara

10 iunie, ziua alegerilor locale, este o zi speciala la Digi24, singura televiziune de stiri care emite in format full HD in reteaua RCS&RDS. Pe parcursul intregii zile, reporterii Digi 24 vor acoperi evenimentele obişnuite din ziua alegerilor: votul principalilor competitori, comunicările oficiale de la BEC şi BEM, deschiderea şi închiderea urnelor.

Digi 24 este singura televiziune care are sondaje exit poll pentru 5 oraşe mari ale României: Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara si Craiova. Din ora in ora, la Digi24, telespectatorii vor urmari votul din intreaga tara, iar in cursul zilei nu vor mai fi difuzate emisiuni si asta pentru ca duminica este rezervata in totalitate alegerilor locale.

 

De la ora 06.00 la ora 09.00 Oana Zamfir aduce primele informatii de la sectiile de votare, de la 09.00 la 16.00 Teodora Ghenciu si Andrei Tomescu iau pulsul alegatorilor, de la 16.00 la 19.00 Alice Iacobescu, alaturi de invitatii sai, analizeaza modul de desfasurare al alegerilor locale, iar de la ora 19.00, in principalul Jurnal de stiri al zilei, Adriana Muraru va afla, de la corespondentii Digi24, cum decurge procesul de votare.

 

De la ora 20.00, la Digi24 incepe o editie speciala a stirilor, care debutează cu o oră înainte de închiderea urnelor şi se încheie la 2 ore după. La ora 21.00 se difuzează rezultatele exit poll-urilor comandate de Digi24 , estimarea câştigătorilor fotoliilor de primari din Bucureşti, Iaşi, Cluj, Timişoara şi Craiova si estimarea rezultatelor pe partide la Consiliile locale.

Sanda Nicola si Cosmin Prelipceanu, alaturi de invitatii lor, analistii politici Vasile Dâncu, Alexandru Radu şi Raluca Alexandrescu, trag impreuna concluziile alegerilor locale din Romania.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.