Ioana Maria Moldovan, in lupta cu greutatea: 5 mese/zi +1 lună = 6 kilograme pierdute

• Sambata, 9 iunie, de la 10.00, in „Ce se intampla, doctore?”

Indiferent de corectitudinea alimentaţiei, cantităţile de apă băute zilnic sau orele petrecute săptămânal în sala de sport, un stil de viaţă sănătos funcţionează cu adevărat când totul este foarte bine organizat, mai ales în situaţiile în care scopul este pierderea în greutate. Co-prezentatoarea „Poveştirilor adevărate” de la Acasă, Ioana Maria Moldovan, a înţeles acest lucru, iar acum se bucură de avantajele unei diete echilibrate.

Ioana mănâncă de 5 ori pe zi, la oră fixă. „Eu mereu încercam să mănânc sănătos, dar de cele mai multe ori, rezultatul era haotic.” Având în vedere programul ei încărcat de lucru, Ioana a fost nevoită să găsească o soluţie pentru a putea mânca aceste mese la orele fixate: „Dimineaţa mă trezesc, iau micul dejun şi îmi pregătesc, în caserole mici, mâncare pentru toată ziua. Vin la muncă cu toate caserolele dupa mine !” 

Ca orice om care îşi doreste să slăbească, Ioana a completat efectul dietei cu sport. „Când mergi la sală, e important sa găseşti un om care să-ţi dea încredere că poţi să faci toate exerciţiile acelea.” Cei care vor să vadă în ce constă dieta Ioanei, de câte ori pe săptămâna face mişcare şi ce sporturi distractive a ales vedeta să practice pot urmări sâmbătă, 9 iunie, de la ora 10.00, emisiunea de weekend „Ce se întâmpla, doctore?”, prezentată de Oana Cuzino.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.