PETRECERE SURPRIZA DE ZIUA ANCAI, IN “PARIU CU VIATA”

Cu putin inainte de ziua ei de nastere, Anca si Vlad se muta impreuna, iar prietenii ii pregatesc o petrecere surpriza cu tort, baloane, muzica, dans, jocuri si multa distractie, in episodul de miercuri, 20 martie, din „Pariu cu viata”, difuzat de la 21.30, la PRO TV.

Vlad ii face o petrecere surpriza acum, pentru ca Anca a fost bolnava de ziua ei, cu cateva luni in urma. Ca la orice petrecere surpriza, Ancuta se emotioneaza tare si e fericita ca are un iubit atat de atent si prieteni buni”, spune Criss.

Petrecerea aniversara este plina de viata, distractie si voie buna, insa la un moment dat lucrurile se precipita in ceea ce priveste triunghiul amoros format din Ioana, Andrei si Liviu

“La petrecerea Ancai, tinerii propun sa se joace “Adevar si provocare”, Anca fiind cea care o provoaca pe Ioana. Ea isi doreste mult ca Ioana si Andrei sa se impace si ii pune sa se sarute, chiar daca Liviu, care este intr-o relatie cu Ioana, este de fata. De aici lucrurile se inrautatesc, complicand si mai mult situatia, iar personajul meu este prins la mijloc”, spune Alina.

Sara este nemultumita si plictisita de viata pe care o are, isi doreste mereu mai mult, dar nu intr-un sens constructiv, astfel ca reuseste sa creeze momente tensionante atat in cadrul trupei, cat si in relatia cu Cristi.

Tot in episodul de miercuri, 20 martie, Criss si Vlad sunt protagonistii unei coregrafii speciale, un moment emotionant si plin de expresivitate realizat pe versurile piesei “Up Where We Belong”, iar Bubu devine suplinitorul Ralucai la ora de Teorie muzicala.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.