Peste 500 de aspiranti la preselecţiile pentru un nou sezon al emisiunii Dansez pentru tine

Forfota şi emoţiile au cuprins duminica hotelul Ramada Parc din Capitală. Veniţi din toate colţurile ţării, cei care speră să obţină un loc în ringul visurilor de la ProTv au venit să demonstreze că ştiu să lupte în paşi de dans pent visul lor.  Peste 500 de oameni s-au înscris la preselecţiile celui de-al XIV-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine, fie pe pagina oficială care a găzduit înscrierile, fie direct la faţa locului.

image

„Se pare că anul ăsta avem dansatori foarte buni şi asta pentru că noi de peste şapte ani tot creştem nivelul acestui tip de mişcare, prin tot ceea ce se vede la Dansez pentru tine. Ne bucurăm că am avut o contribuţie atât de importantă şi pentru toţi am un singur sfat: Dansaţi, dansaţi şi iar dansaţi!”, a declarat Edi Stancu, prezent şi el la preselecţii pentru a testa aptitudinile aspiranţilor la un loc în ringul visurilor. Cocuţa, Bogdan Boantă şi Vova au venit şi ei pentru a-i susţine pe participanţi şi pentru a le da câteva sfaturi numai bune de urmat.

image

Orşova, Iaşi, Botoşani, Oradea, Hunedoara, Arad, Galaţi, Brăila, Focşani, Câmpina sunt doar câteva dintre oraşele din care pasionaţii de dans au plecat ieri dis de dimineaţă cu sufletul deschis pentru a participa la preselecţiile show-ului, desfăşurate în Bucureşti.

image

Pe cât sunt de diferite visurile pentru care speră să aibă şanse să lupte prin dans, pe atât de arzătoare este dorinţa de a le vedea aievea. Fie că vor să-şi ajute părinţii, să-şi salveze de suferinţă un apropiat, să-şi deschidă propria şcoală de dans sau să găsească resursele financiare pentru continuarea studiilor, cu toţii ştiu că la Dansez pentru tine au marea şansă ca visul lor să facă cel mai important salt: de la dorinţă la împlinire.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.