ANDREEA SI CABRAL INVITA TELESPECTATORII INCASA IBACKA

Andreea si Cabral invita telespectatorii in Casa Ibacka, o noua emisiune de divertisment care va avea premiera pe 9 septembrie si va fi difuzata in fiecare luni, de la 23.30, ACASA. Timp de o jumatate de ora, live, Andreea si Cabral vor dezbate subiecte care pun la grea incercare cuplurile.

Emisiunea Casa Ibacka este un pariu urias atat pentru Andreea, cat si pentru Cabral: Suntem o echipa sudata, avem deja experienta evenimentelor prezentate impreuna, dar si a emisiunii „In al noualea cer” din 2008, dar emotiile oricum sunt foarte mari. Si asta fiindca de data asta vom dezbate cele mai controversate subiecte de cuplu, din doua puncte de vedere.

image

Sigur se lasa cu nabadai. Dar si cu hohote de ras, va asigur. Abia astept sa inceapa, numar zilele deja, povesteste Andreea Ibacka.
Emisiune? Ce emisiune?! Daca vreti ii spunem asa. Practic, insa, e vorba despre universul nostru, fara a fi – insa – un reality show. Discutam cu patos teme actuale, probleme de cuplu, chestii de showbizz, ne contrazicem reciproc, ne contram invitatii discutam lucruri serioase in hohote de ras. E un proiect tare prietenos, care arunca benzina peste discutiile care apar in familia tipica din 2013 dar apoi arunca si apa, iar la sfarsit avem probleme rezolvate si liniste in casa. Bine, si linistea asta tine cat tine. Si-apoi iar la razboi!, dezvaluie Cabral.

image

Cand EA si EL sunt total diferiti, care este cheia unei relatii armonioase?  Cine sunt inamicii numarul 1 ai unei relatii si cum pot fi inlaturati ei din calea fericirii? Colacul de salvare vine de la Andreea si Cabral intr-un show cu personalitate ce se va lasa cu distractie si scantei!
Partea simpatica este ca-i live 100%, asa ca putem interactiona cu toata lumea, putem lua pareri de pe Facebook, idei de pe Twitter si opinii de pe Google+, putem raspunde in timp real, asa ca vom fi foarte conectati cu cei care ne urmaresc, mai spune Cabral.

Noi suntem foarte caustici unul cu celalalt, ironia este omniprezenta, cei care ne cunosc rad de fiecare data cand apare cate o discutie in Casa Ibacka. Pentru ca nu se lasa niciunul, pentru ca nu ne oprim decat daca intervin inundatii si cutremure, pentru ca nu ne dam batuti. Si ceilalti rad. Ne vedem din toamna cu proiectul asta usor nebun!, adauga Andreea.
Din 9 septembrie, in fiecare luni, de la 23:30, Andreea si Cabral isi vor juca propriile roluri in Casa Ibacka, o noua emisiune de divertisment difuzata ACASA, in care vor face o altfel de terapie de cuplu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.