Peste 30.000 de oameni au petrecut Revelionul in Piata Revolutiei

Ca in fiecare an, ProFM si ProTV au oferit publicului concertul de Revelion in Piata Revolutiei. Prezentat de Dj-ii ProFM George Vintila, Marius Onuc si Madalina Vintila, “Live Revolution” a adunat mai bine de 30.000 de oameni, care au profitat de vremea buna si au iesit din casa sa se distreze alaturi de LaLa Band, Smiley, Stefan Stan, Dragos Chircu, Voltaj si Loredana.

Dupa un minunat foc de artificii, anul 2012 le-a adus celor din Piata Revolutiei si o surpriza internationala – un artist strain, Uwe Bossert, chitaristul si producatorul trupei Reamonn. El este de asemenea si compozitorul piesei “Tonight”, pe care Loredana a cintat-o pe scena “Live Revolution” in duet cu Dragos Chircu, acompaniata la chitara chiar de Uwe.

De fiecare data cind am cintat cu Loredana a fost o experienta senzationala, pentru ca iti da atita incredere cind te afli alaturi de ea pe scena”, a declarat Dragos, pe care telespectatorii l-au urmarit performand la “Vocea Romaniei”. “A fost o onoare deosebita sa cint alaturi de ea si de Uwe Bossert chiar piesa Tonight”, incheie artistul.

La rindul ei, Loredana, care de fiecare data incepe noul an pe scena din Piata Revolutiei, a declarat: “Este o experienta incredibila pe care o astept an de an. Este deja o traditie, de 10 ani dau startul anului noului din acest loc, unde tinerii au murit si s-au sacrificat ca noi sa fim liberi”, a spus Loredana.

Si solistul trupei Voltaj a respectat aceasta traditie si si-a incantat fanii alaturi de membrii formatiei. “Ca de obicei, in Piata Revolutiei, aproape de miezul noptii este arhiplin, lumea e exuberanta si atmosfera e unica”, declara Calin Goia, prezent si el la “Live Revolution” tot de 10 ani.

Insa DJ-ul ProFM, George Vintila, este cu siguranta unul dintre veterani, el dind startul distractiei de Revelion de 15 ani: „Ca de obicei, asa cum ne-am obisnuit publicul, a fost un spectacol de calitate, iar cei care au urcat pe scena demostreaza ca sint cu adevarat vocile Romaniei, intr-un super show in care s-a cintat live”.

Daca pentru unii Live Revolution este traditie, pentru altii este premiera. CRBL, caruia anul care s-a incheiat i-a adus si postura de DJ de radio la ProFM, a fost foarte incintat sa fie pentru prima data in cariera solo alaturi de ascultatorii sai.

M-am bucurat foarte tare ca am putut sa transmit energia din fiecare seara de la ProFM si miilor de oameni prezenti in Piata. Cred ca printre ei mi-am vazut si „prietenii imaginari”, cum imi place sa le spun celor ma asculta seara de seara la ProFM si pe care doar ii aud sau mi-i inchipui”, incheie CRBL.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.