Pe 19 martie, „Mondenii” isi inaugureaza propriul bar

Mondenii de la Prima TV vor sa devina antreprenori. Andreea Gramosteanu, Angel Popescu si Mirela Zeta s-au gandit sa-si faca o afacere, au decis sa se asocieze si sa-si deschida un bar.

Au pus mana de la mana si au strans o suma frumusica de bani, dar insuficienta pentru cate au avut de facut. Si-au realizat singuri proiectul, iar la partea de amenajare, chiar daca au avut cateva ajutoare, Andreea, Mirela si Angel nu au ezitat sa puna umarul la treaba. Au batut cuie, au pus tapet, au dat cu trafaletul, au masurat, au taiat lemne, au facut de toate, iar rezultatele nu au intaziat sa apara.

Incet, incet, barul lor a prins contur, iar pe 19 martie va fi inaugurat. Andreea, Mirela si Angel se vor ocupa de tot ce implica aceasta afacere. Isi vor promova singuri barul si isi vor servi personal clientii. Vor avea si doua ajutoare de nadejde, doi prieteni buni, unul bucatar, iar celalalt – contabil.

De ceva vreme cochetam cu ideea sa ne deschidem un bar, iar acum ne bucuram ca a si prins contur. Pentru ca nu am avut suficienti bani sa angajam personal, respectiv PR, femei de serviciu sau chelner,
ne-am hotarat sa impartim intre noi aceste atributii. Vom avea si un mic ajutor din partea a doi prieteni… Nici unul dintre noi nu a mai avut pana acum vreo afacere, asa ca vom vedea cum ne vom descurca. Probabil ne vom lovi de tot felul de lucruri, de la partea administrativa, pana la clienti, aprovizionare… Dar suntem pregatiti!”, spune Andreea, care si-a luat in serios rolul de PR.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.