Pavel Stratan cântă „Razna” în variantă… moldovenească

* Anna Lesko şi Maximilian vin cu hituri muzicale în ediţia de săptămâna aceasta

Joi, 14 noiembrie, de la ora 20.10, evadează „În Ţara Minunilor” (TVR 2) trei artişti ale căror piese sunt deja de notorietate – Anna Lesko, Pavel Stratan şi Maximilian. Două noi poveşti interesante ies la iveală în această ediţie – performanţele unui om din inima Lugojului, care a făcut înconjurul lumii în scaunul cu rotile, dar şi creativitatea unor tineri care au lansat un serial online de mare succes.

Succesul piesei „Leagănă barca”, pe care Anna Lesko o interpretează alături de Pavel Stratan, nu este singurul subiect de pe lista celor de la HI-Q, Dana, Florin şi Mihai fiind curioşi să afle mai multe detalii ale colaborării muzicale dintre cei doi. Gazdele emisiunii au pregătit şi o provocare pentru Pavel Stratan, aceea de a cânta una dintre piesele trupei HI-Q – „Razna” – în variantă… moldovenească.

Una dintre poveştile din Ţara Minunilor este cea a lui Vasile Stoica, un om cu o voinţă de fier şi cu o pasiune reală pentru a vedea locuri frumoase şi a cunoaşte oameni noi. Acesta reuşeşte să facă ceea ce pentru unii poate părea dificil sau chiar imposibil: să călătorească mii de kilometri în scaunul cu rotile. Telespectatorii vor afla această poveste chiar de la Vasile Stoica, venit tocmai din Lugoj în platoul emisiunii.

Andrei, Vali şi John sunt trei tineri creativi care au lansat un site despre diferite realităţi şi situaţii cotidiene – 10lucruri.ro. Pentru că ei au realizat un serial în care găsesc 10 lucruri amuzante… despre orice, sunt
provocaţi „În Ţara Minunilor” să inventeze pe loc 10 lucruri amuzante.

Vine în ediţia de joi a emisiunii şi Maximilian cu piesa „Domnişoare”, iar Ovidiu şi Sergiu de la Times New Roman comentează cele mai amuzante ştiri despre Black Friday.

Emisiunea „În ţara minunilor” poate fi urmărită şi online pe TVR+.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.