Diana Dumitrescu si Doinita Oancea, in lacrimi la filmari

Prin ce trece o mama cand viata copilului ei este in primejdie? Dar cand acesta ii poate fi smuls din brate? Cristina (Diana Dumitrescu) si Aura (Doinita Oancea) traiesc o drama in momentul in care risca sa piarda ce au mai de pret, insa iubirea de mama poate muta muntii din loc, secvente emotionante pe care telespectatorii le vor urmari in episodul de joi din telenovela romaneasca Ingeri pierduti, difuzat de la 20.30, ACASA.

Aparitia neasteptata a lui Horia Neacsu (Marian Ralea), bunicul lui Luca (Timur Vultureanu), creeaza tensiune in viata Cristinei si a fiului ei, intrucat acesta doreste sa-i fie incredintat nepotul si  face toate demersurile pentru a obtine ceea ce vrea. Astfel, Cristina e la un pas de a-si pierde copilul pentru a doua oara.

Mi-au dat de furca aceste secvente, am plans, am suferit, am fost si leoaica am incercat sa fac tot ce se poate pentru a-mi tine copilul langa mine, spune Diana Dumitrescu, protagonista telenovelei Ingeri pierduti.
Dupa ce a abuzat-o sexual pe Simona (Diana Roman) pentru a se razbuna pe Danezu (Zane Jarcu), Noni (Claudiu Dumitru) nu se opreste aici. Le sechestreaza si le ameninta cu viata pe Aura si fiica ei, tot din dorinta de a se razbuna pe Danezu, pe care il considera vinovat pentru perioada petrecuta in inchisoare. Insa Aura este in stare sa savarseasca orice lucru pentru a-si salva fiica.

Aura traieste cele mai cumplite clipe din viata ei, iar eu am trait emotii intense atunci cand am filmat acel calup de secvente. Nu ma mai puteam opri din plans. Pentru Ana mica, Aura devine o mama capabila de orice, chiar si de crima. Secventele au fost grele, iar la sfarsitul zilei de filmare am avut niste dureri ingrozitoare de cap. Au fost unele dintre cele
mai grele si importante secvente ale mele in acest proiect si sper ca am reusit sa transpun trairile Aurei pe micul ecran!, dezvaluie Doinita Oancea.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.