Olivia Steer, revenita din Thailanda: „M-am simtit ca-n palma lui Dumnezeu”

Olivia Steer, prezentatoarea emisiunii “Doamne de poveste”, care revine ACASA duminica, 18 septembrie, de la 16.30, cu un nou sezon, s-a pregatit temeinic si, timp de 3 saptamani, si-a incarcat bateriile in Thailanda.

Acolo a luat parte la un curs de masaj special, pe organele interne, Qi Nei Tzang, predat de marele maestru taoist Mantak Chia.

A fost o mare onoare. M-am trezit in fiecarea dimineata la ora 5, pentru practica, toata ziua am avut cursuri, cu pauze scurte de cite 5-10 minute pentru un ceai si cu o pauza scurta, doar la masa de prinz si seara.

La noua plecam, epuizata, spre camera. Dar nu ma pling deloc fiindca m-am simtit, pentru trei saptamani, ca-n palma lui Dumnezeu”, spune Olivia.

Pentru prezentatoarea emisiunii “Doamne de poveste”, vacanta in Thailanda a fost una…fabuloasa: “Ma intorc ACASA cu o dispozitie sufleteasca fabuloasa. Trei saptamini in Tao Garden, un resort special de sanatate de linga Chiang Mai, m-am detoxifiat si am studiat cu Mantak Chia. Am primit o noua viziune asupra cauzelor bolilor si am ajuns sa inteleg ca nu exista boala nevindecabila sau problema de sanatate care sa nu fie urmarea nutritiei si starilor noastre sufletesti. Am mai inteles ca sta mereu in puterea noastra sa ne pazim de boli si sa ne vindecam, fara medicamente si tratamente alopate atit de periculoase”

Pentru frumoasa prezentatoare experienta petrecuta in Thailanda a fost una plina de senzatii noi: “Imaginati-va un Eden cu bananieri vigurosi, cocotieri gigantici, palmieri umbrosi, flori exotice, licurici mari cit un deget de copil, cintec de mii de greieri si oracaieli sonore de broaste. Un loc unde ploua des, temeinic, tropical si era un aer umed si cald, ce te ungea pe suflet. Un loc unde inveti atat de multe despre corpul uman. A fost vacanta ideala”.

Pe site-ul www.oliviasteer.ro intrenautii pot vedea poze si afla mai multe detalii despre vacanta Oliviei in Thailanda.

Cu forte proaspete Olivia Steer revine de duminica, de la 16.30, ACASA, cu un nou sezon al emisiunii “Doamne de poveste”. “O mare doamna este, de de cele mai multe ori, un suflet de femeie extraordinara, camuflat intr-un trup de femeie obisnuit… E greu cu ochi de profan sa vezi, sa recunosti si sa valorizezi o mare doamna, daca pretinzi sa o recunosti doar dupa calitatile fizice, dupa prima intilnire si mai cu seamna dupa sablonul mic si meschin, decupat din mass-media tabloida.

Rolul nostru, la “Doamne de poveste” este sa gasim doamne adevarate in femei simple sau sofisticate, aflate pe cele mai de jos sau mai inalte trepte sociale”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.