Mircea Solcanu s-a plimbat cu Mocanita in vacanta

O incursiune prin regiunea Toscanei din Italia, o calatorie pe cea mai inalta sosea din Romania, Transalpina, o plimbare cu Mocanita, celebra locomotiva cu aburi din Maramures, soare, plaja si multa relaxare. Astfel s-a desfasurat vacanta lui Mircea Solcanu, co-prezentatorul emisiunii “Povestiri de noapte”.

Startul vacantei s-a dat la mare, in Constanta, orasul natal al vedetei: “Am fost plecat doua saptamani. Initial am stat cateva zile la Constanta, cu mama, care a revenit din Italia”, ca dupa aceea, aceasta sa se continue in Italia.

Apoi am plecat eu 4 zile in Italia singur, Rich a ramas la Constanta. In Toscana am stat cateva zile, iar la Florenta doar m-am plimbat, pentru ca timp de vizitat nu prea am avut”, spune Mircea Solcanu.

M-am intors in tara si am fost la Horezu, la Frasinei, o manastire dupa modelul celor de pe Muntele Athos, in care femeile nu au acces. Exista chiar o legatura de blestem care tine femeile la distanta de lacasul de cult”.

Pentru Mircea, una dintre cele mai frumoase experiente din vacanta a fost plimbarea pe Valea Vaserului cu Mocanita:

“O zi am rezervat-o plimbarii cu Mocanita pe Valea Vaserului, o experienta extrem de relaxanta , o calatorie in secolul trecut pe care nimeni nu trebuie sa o rateze. Am mai fost pe Transalpina si la Viseu de Sus. Aici m-am bucurat sa vad in fiecare zi cateva nunti la care participantii se imbraca in costume nationale, am stat la o pensiune in munti, am inotat la piscina si am stat la soare.

Au fost cele mai relaxante zile din toata vacanta, pentru ca nu a fost nevoie sa conduc sau sa prind vreun avion foarte matinal. Mancarea buna de la Viseu, soarele, piscina si oamenii locului mi-au asigurat confortul de care aveam nevoie. Rich s-a bucurat de vacanta si el, a stat in iarba si a interactionat cu diverse animale”, povesteste Mircea Solcanu.

Dupa o vacanta lunga si odihnitoare, telespectatorii il pot vedea pe Mircea Solcanu, de luni pana joi, de la 22.00, live, in studioul emisiunii “Povestiri de noapte”, ACASA.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.