Octavian Strunila a ramas fara 400 de euro la Barcelona. Copiii lui i-au facut bancnotele bucati

Impreuna cu invitatii sai din aceasta sambata, de la ora 20.30, Dana Rogoz va face un top al celor mai amuzante gafe, balbe sau incidente de care acestia au avut parte. Cu cat umor sau prezenta de spirit au trecut peste ele, Dana va afla in aceasta editie “De Suflet”, la ProTv International, de la Nea Marin, Octavian Strunila, Neylini, Mihai Traistariu, Matteo si baietii de la Alb Negru.

In vreme ce Mihai, Kamara, Andrei si Neylini au vorbit despre momentele mai putin placute pe scena cand s-a intamplat sa uite versurile sau au salutat alt oras decat cel in care sustineau concertul, Octavian Strunila poate castiga detasat locul I cu o intamplare petrecuta… in familie.

Actorul ii povesteste Danei Rogoz cum s-a trezit fara cei mai multi bani de concediu, cand se afla la Barcelona. Si nu, el cu sotia lui nu au fost victimele hotilor cum ar parea la prima vedere, ci ale propriilor copii.

“Eram intr-o seara in camera de hotel si brusc ni s-a parut ca este prea liniste si copiii erau foarte cuminti. Se auzea un sunet ciudat ca si cum rupeau ceva si ne-am dus sa vedem ce se intampla. Si am descoperit cum ei tocmai rupeau banii, nu stiu cum i-au gasit, dar cert este ca au reusit sa ne lase fara vreo 400 si ceva de euro. Noroc ca mai aveam niste bani pe card”, a povestit Strunila, acum amuzat de intamplare.

Telespectatorii din afara tarii au mai aflat ca se pot intalni cu Mihai Traistariu intre 19 si 22 decembrie la Festivalul Romanesc Haghiga Romanit B Eilat, eveniment la care ProTv International este partener media.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.