Octavian Strunilă a cântărit la naştere 7,200 kg

• Miercuri, 31 octombrie, de la 21.30 si in avans pe voyo.ro, de la ora 10.00, într-un nou episod al sitcomului Tanti Florica

Mulţi bebeluşi se pot mândri că au fost durdulii când au venit pe lume, însă Ţuţu, mezinul Tanti Floricai, interpretat de Octavian Strunilă, i-ar întrece pe foarte mulţi dintre ei. În episodul difuzat de ProTv miercuri, 31 octombrie, de la 21.30 si in avans pe voyo, de la ora 10.00, Tanti Florica dezvăluie că Ţuţu a cântărit nici mai mult, nici mai puţin de 7,200 kg.

Pe cât de zdravăn pare să fi pornit în viaţă cel mai mic copil al familiei, pe atât este de speriat de nuntă, care se apropie cu paşi repezi. Motiv pentru care, Ţuţu nu se mai deghizează într-un animal îndrăgit, ci se ascunde de tot, de toţi şi de toate, chiar în debaraua de sub scări. Florica îşi aminteşte cu spaimă că, atunci când i-a murit soţul, Ţuţu a stat ascuns tot acolo nu mai puţin de două săptămâni, iar acum, de când cu noile renovări, se teme că are toate condiţiile necesare să stea închis doi ani.

Tot în acest episod, Florica află ceea ce toată lumea ştia despre Viorel: că este gay.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.