Oana Dobrescu şi Radu Tudor, matinalii de la TVR1, au înregistrat un colind pentru telespectatorii TVR

Pentru că echipa Telejurnalului matinal de la TVR 1 va intra într-o scurtă vacanţă, cei doi prezentatori care ne dau întâlnire la ora 7.00 în fiecare dimineaţă, de luni până vineri, s-au gândit să lase publicului o urare de sărbători. Aşa că Oana Dobrescu şi Radu Tudor le-au pregătit o surpriză celor care se trezesc alături de ei.

Şi nu este vorba de orice surpriză, ci de una… muzicală. Oana a scris versurile, adaptându-le la întâlnirile „matinalilor” de fiecare zi cu telespectatorii. Apoi au ales coloana sonoră – jucăuşul „Jingle Bells”. Iar de la apariţia ideii şi până la concretizarea ei nu a mai fost decât un pas. Sau doi.

Primul a constat în înregistrarea piesei în Studioul Muzical al Televiziunii Române, unde Oana şi Radu s-au bucurat de sprijinul total al regizorului muzical Gabriel Scîrleţ. Apoi a urmat înregistrarea video, pentru care le-a sărit în ajutor nimeni altul decât Dan Manoliu.

Ce a ieşit… puteţi vedea la TVR, de Sărbători, dar şi online, pe www.tvr.ro sau pe pagina de Facebook a TVR 1. Iar Oana Dobrescu şi Radu Tudor revin în formula în care ne-au obişnuit, la Telejurnalul matinal de la TVR 1, din 3 ianuarie 2013.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.