Garantat 100% cu Neagu Djuvara, la TVR 1

• Duminică, 23 decembrie, ora 22.30 – Cătălin Ştefănescu deschide noua serie Garantat 100%

În preajma marii sărbători a Crăciunului, Cătălin Ştefănescu deschide noua serie a emisiunii Grantatat 100% cu un invitat de onoare: profesorul şi istoricul Neagu Djuvara. Într-un nou cadru scenografic, cu poftă de poveşti frumoase, Cătălin Ştefănescu dă întâlnire telespectatorilor duminică, 23 decembrie, de la 22.30.

La Garantat 100%, Neagu Djuvara povesteşte cu umor şi seriozitate despre sărbătorirea Crăciunului din anii copilăriei sale şi despre cum va fi cel de acum, despre Crăciunul în exil şi adevărata lui însemnătate. Invitatul special al lui Cătălin Ştefănescu împărtăşeşte tuturor din experienţele trăite. Ziua Naţională şi „generaţia pierdută” de România a celor care aleg să plece, ca şi inserţia românilor în arhitectura europeană contemporană sunt temele lecţiei de istorie predate la Garantat 100% de Neagu Djuvara, o personalitate care ne onorează cu prezenţa sa.

Garantat 100% continuă proiectul susţinerii tinerilor actori la început de carieră şi propune duminică  seara un decupaj din piesa „Ciocârlia” de Jean Anouilh. Personajul Ioana capătă viaţă în interpretarea tinerei Silvana Mihai, studentă în anul I la clasa Conf. Univ. Dr. Doru Ana.

Ediţia se încheie cu o piesă de muzică de cameră în interpretarea duetului Ela Bokor (violoncel) – Raluca Stratulat (vioară).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.