Oana Cuzino da petrecere virtuala de ziua sa de nastere

Pe 20 iunie, Oana Cuzino da petrecere virtuala cu ocazia zilei sale de nastere. Anul acesta, IMG_4948prezentatoarea emisiunii “Ce se intampla, doctore?” de la Pro Tv sarbatoreste pe internet implinirea a 42 de ani, alaturi de cititorii sai, odata cu relansarea site-ului care ii poarta numele: www.oanacuzino.ro.

Cadoul meu, pentru mine, pe internet va fi! www.oanacuzino.ro este un site de health & beauty, în care am investit sufleteşte foarte mult şi care va fi lansat chiar de ziua mea. Asa ca anul acesta voi face o petrecere virtuala”, a declarat Oana.

Mai mult decat atat, Oana le promite fanilor o multime de surprize, respectand obiceiul de “a face cinste” cu ocazia aniversarii sale: “Nu îi cinstesc doar de ziua mea, ci şi câteva zile după! O să avem premii frumoase pentru ei încă de la început, aşa că îi invit pe site-ul nostru şi pe pagina mea de Facebook pentru mai multe detalii. Îi cinstesc şi cu sfaturi legate de sănătatea lor, de sport, de un mod de viaţă sănătos, de copii şi multe altele pe care le pot descoperi pe site”.

Daca in anii trecuti obisnuia sa plece in vacanta cu familia de ziua ei, Oana a incalcat traditia de data aceasta, fara sa-i supere prea tare pe sotul si pe fetita sa: “Sunt foarte recunoscătoare pentru că sunt înţelegători şi îmi sunt mereu alături. Faptul că lansăm www.oanacuzino.ro nu înseamnă ruperea unei tradiţii de familie, ci o nouă experienţă de care ne bucurăm împreună. Cred că toţi trei am fi fericiţi dacă şi în anul viitor vom avea o astfel de ocazie frumoasă de sărbătorit, pe lângă ziua mea”.

IMG_4935Sanatate, frumusete, sfaturi direct de la specialistii in medicina si pishologie, toate se vor regasi in noul proiect al Oanei Cuzino. Prezentatoarea “Ce se intampla, doctore?”, mereu aproape de cititorii sai, isi doreste sa transforme site-ul intr-unul “de referinta, o enciclopedie de health, beauty si lifestyle”: “Va fi un site bazat foarte mult pe imagine, deci vizual şi uşor de navigat.  Imi propun să fiu mai aproape de comunitatea virtuală pe care am creat-o în timp  şi să păstrez pe mai departe o legătură directă cu cititorii mei.

Puţin mai încolo vom avea şi o parte de video, care va reuni specialişti din mai multe sfere, predominant medicina si psihologie, insa nu doar atat. Viata inseamna si multe alte domenii si vreau ca alaturi de prietenii mei virtuali sa vedem lumea in intregul ei”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.