De ziua ei, Amalia Enache si-a invitat prietenii la teatru

In locul traditionalei petreceri de zi de nastere, Amalia Enache, prezentatoarea Stirilor Noptii de la Pro Tv,  a ales sa-si invite prietenii la o piesa de teatru pentru a-si sarbatori ziua de nastere de pe 19 iunie.

image

„Am lansat invitatia, era o idee mai veche ca in loc de petrecere de ziua mea sa ofer o piesa de teatru si am fost foarte fericita ca prietenii mei dragi, oamenii mei de suflet, s-au entuziasmat de-a dreptul la idee. Am ales «Masculin, Feminin», scrisa si regizata de Lia Bugnar, cu actorul meu preferat, Marius Manole, si cu Andrei Aradits, Ilinca Manolache, Laura Cret si Teodora Stanciu.”

image

De la tortul de mamaliga cu branza facut de bunica ei in copilarie pana la intalnirea cu pilotul Valentino Rossi, Amalia are amintiri care mai de care mai frumoase legate de ziua de 19 iunie, iar sarbatoarea din acest an nu face exceptie:

„Am ras in hohote, dar am si lacrimat, ne-am bucurat de jocul exceptional al actorilor si de calitatea scriiturii piesei. Mesajul este legat de iubire, de cat poate ea sa fie de puternica, in ciuda unor schimbari dramatice la care este supusa uneori. Puteam eu sa ofer alt mesaj de ziua mea?”, spune aceasta.

image

Printre invitatii Amaliei la avanpremiera zilei sale de nastere, care a avut loc duminica seara, au fost Principesa Marina Sturdza, Andreea Esca si Alexandre Eram, Olivia Steer, Alex Dima, Corina Caragea, Raluca Arvat, Elena Lasconi, Malvina Cervenschi si Dorian Boguta, iar cadourile au completat perfect tabloul cultural: carti, audio-bookuri, muzica, filme, tablouri si alte manifestari de arta.

La 36 de ani impliniti, Amalia se declara fericita cu alegerile pe care le-a facut de-a lungul timpului: „Ce stiu e ca n-am pierdut timpul.Faptul ca lucrez in televiziune nu e o intamplare in cazul meu, e o alegere. Cred ca felul in care imi traiesc viata, multumita de tot ce cuprinde ea, de la profesie pana la oamenii de care sunt inconjurata, de la preocupari pana la posibilitatile sa mi le satisfac, e cea mai mare implinire posibila”, marturiseste vedeta Pro Tv.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.