Oana Ionita, la specializare in Cehia

Oana Ionita este pasionata de dans de cand se stie, iar primele lectii le-a luat la varsta de patru ani. A absolvit liceul de coregrafie si a fost balerina la Opera Romana. A fost coregraf si Bebelusa la “Cronica Carcotasilor”, iar in timpul liber preda lectii de dans la o sala din Capitala si face coregrafii pentru diferite trupe romanesti.

Cu toate acestea, Oana continua sa se perfectioneze in arta dansului si nu rateaza nici un workshop, fie ca este in tara sau in strainatate.
In aceasta vara, Oana a decis sa renunte la vacanta si sa mearga din nou la specializare in Cehia, la Brno, acolo unde se intalnesc cei mai buni dansatori si coregrafi din intreaga lume.

“M-am hotarat sa plec cu doua zile inainte de inceperea stagiului. Din Romania participa 40 de dansatori, iar la incepatori sunt si cateva fetite foarte talentate. Programul este foarte incarcat. Incepem antrenamentele la ora 9.30 dimineata si terminam la ora 21.30.

In general rezisti cam la patru cursuri, pentru ca se lucreaza intens, iar gradul de profesionalism este mare, asa ca trebuie sa fii destul de prezent si energic. Pentru mine acest stagiu este o provocare.

Desi acum doi ani am abordat noi stiluri de dans aici, la SDK Europe, anul acesta vreau sa imi imbogatesc paleta de miscari, dar si sa revin la formele de dinainte de sarcina. Dansul a fost si va ramane cel mai sigur, frumos si sanatos mod prin care sa te mentii in forma”, spune Oana.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.