George Vintila a mixat la platane pe Arcul de Triumf pentru videoclipul ProFM “Rollin’ (Legalize Joy)”

  • Tot pentru prima data, DJ-ul ProFM a vizitat Arcul de Triumf si a admirat privelistea orasului de sus

In aceasta vara, ProFM a decis: “Legalize Joy” pentru toti fanii distractiei. Si pentru a exemplifica cum se intimpla acest lucru in capitala, Dj-ii ProFM s-au adunat si au iesit in strada pentru a filma videoclipul piesei ProFM – Rollin’ (Legalize Joy), interpretata de Trupa Trupelor (Andra, Andreea Balan, Puya si Connect-R). Melodia  reprezinta o premiera pe piata muzicala romaneasca si promoveaza, o data cu lansarea videoclipului, conceptul verii la ProFM care le spune ascultatorilor ca este momentul sa iasa in strada si sa se distreze pe cea mai tare muzica. Acest lucru l-au facut Dj-ii ProFM pe toata durata unui weekend, incepind de sambata dimineata devreme, cu toata echipa adunata in Parcul Herastrau. La pistele de skateboard, unde DJ-ii ProFM impreuna cu trupa Freakquency a lui CRBL si cu cea a lui Edi Stancu au facut un dans sincron, a inceput distractia.

In aceeasi zi, George Vintila a trait o premiera in cariera sa de DJ, el mixand sus, pe acoperisul Arcului de Triumf, pe care l-a si vizitat cu aceasta ocazie. Despre acest moment, George povesteste ca “Ferdinand  nu s-ar fi gindit vreodata ca pe un edificiu istoric al neamului romanesc va urca un DJ ProFM sa mixeze la platane si nu doar atit, ci si cu o intreaga echipa de filmare dupa el. Am fost si turist in acelasi timp, este pentru prima data cand am vizitat Arcul de Triumf si am facut si poze. Cu raul de inaltime stau bine, asa ca tot ce mi-a ramas de facut a fost sa savurez aceasta premiera si o panorama fabuloasa a orasului”.

Filmarile au continuat in fata Ateneului Roman, pe bulevardul Unirii, in fata Casei Poporului si bineinteles in Centrul Vechi, unul dintre cele mai fierbinti puncte ale distractiei din Capitala, care nu putea lipsi din conceptul “Legalize Joy” la ProFM. Aici CRBL a reusit, fara sa isi propuna, sa stringa in jurul lui o multime de copii cu care a cintat si carora le-a oferit autografe.

Filmarile au fost soldate si cu o “victima”, pentru ca in acel weekend Greeg inca mai avea piciorul in ghips, iar din cauza preumblarilor prin oras, fibra de sticla i s-a spart.

Dar, in aceleasi timp, pentru Madalina Vintila, filmarile au adus oportunitatea de a descoperi si de a se familiariza mai mult cu Bucurestiul, ea mutindu-se aici acum mai bine de 6 luni, cind a venit ca DJ la ProFM. In asentimentul ei a fost si Nono Semen: uitasem cit de frumos e Bucurestiul in anumite locuri, zile, momente, uitasem cum e sa stai in parc la soare. Tot acum am aflat si cum e sa dansezi in parc, pe strazi, in interesectii, sub privirile trecatorilor. Si iata ca, dupa mult timp in care ne propuneam sa iesim cu totii, am reusit acum, o data cu filmarea clipului Rollin’ (Legalize Joy), cind s-a strins toata gasca ProFM”.

Si daca George Vintila a fost turist in capitala, Bogdan Nicolai de la Alarma ProFM  a fost un ghid foarte bun pentru un grup de japonezi, care s-a oprit sa le faca poze tuturor, in timp ce dansau si le-a povestit si cite ceva despre Casa Poporului.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.