Nono Semen l-a cunoscut pe Nick Mason de la Pink Floyd, idolul sau

DJ-ul ProFM Nono Semen, pe care ascultatorii il aud in fiecare zi de luni pana vineri, de la ora 13.00 la ora 16.00, a experimentat o vacanta plina de surprize.

 

Impreuna cu mai multi prieteni, a plecat in Italia special pentru a participa la cel mai mare concurs de eleganta in design auto din lume, „Concorso D’ Eleganza Villa D’Este”, eveniment anual care se petrece in zona lacului Como.

Desi stia despre ce e vorba si s-a documentat despre vedetele care vor fi expuse, dar si despre participanti, evenimentul a reusit sa-i aduca si surprize si sa-i implineasca si un vis.

“Ca in fiecare an, la concurs se aduna la un singur loc lume buna, nume mari in industrie, masini rare, de o frumusete incredibila, dar si extrem de scumpe, iar pe langa toate astea mai apar si staruri adevarate. Anul acesta, musafir de lux a fost si Rowan Atkinson aka „Mr. Bean”, iar in juriul concursului am gasit un domn tare simpatic, cu ochelari de soare foarte cool, care mi-a atras atentia. Cand ma uit mai bine, ce-mi vad ochii!?

Era ditamai rockstar-ul si unul din idolii mei: bateristul trupei Pink Floyd, Nick Mason!! Uau, dupa ce am respirat adanc sa-mi revin din emotii, l-am rugat sa facem o poza, pe care promit s-o pun in rama!:)”, a declarat foarte incintat Nono, la intoarcerea in tara.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.