Cristian Gog a realizat trei numere surprinzatoare in studioul ProFM

Ieri dimineata, DJ-ii ProFM Sara si Nicolai au aratat ca imposibilul e posibil la „Alarma ProFM”, alaturi de mentalistul Cristian Gog, castigatorul emisiunii “Romanii au talent” de la ProTv.

Cristian a reusit sa ii trezeasca efectiv pe cei doi DJ-i prin trucurile pe care le-a facut si nu oricum, ci cu ascultatorii in direct, prin telefon. Unul dintre numerele care l-a lasat si pe cel de pe fir fara cuvinte a fost cind aceasta a sunat la ProFM din masina. Cristian l-a rugat sa-si imagineze ca are un pachet de carti in mana, din care trebuie sa extraga una si sa spuna ce carte este. In acelasi timp, in studio, el a scos un pachet de carti legat cu elastic si, dupa ce ascultatorul a spus ce carte a extras, el a aratat DJ-ilor pachetul in care aceasta carte era singura intoarsa.

La finalul emisiunii, Sara a declarat “Cristian Gog a fost o adevarata surpriza in studio. A facut 3 numere cu ascultatorii nostri prin telefon si la fiecare dintre ele mi s-a facut pielea de gaina, vorba Andrei. Aproape ca in timpul vizitei ne-am legat de scaun sa nu disparem din emisie. La urmatoarea vizita a mentalistului o sa-l rugam sa provoace si aparitii de bani, femei si o friptura pentru Nicolai”, a declarat Sara.

Si DJ-ul ProFM George Vintila, care a venit de la ora 10.00 in emisie, a avut parte de momente surpinzatoare cu Cristian Gog, care l-a uimit cu un alt numar cu carti de joc.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.