Nichiduță – alături de părinți pentru fiecare moment din viața copiilor lor

nichiduţă

Să devii părinte poate fi o adevărată provocare, dar totodată și cea mai frumoasă aventură. Încă din momentul în care bebelușul vine pe lume, părinții trebuie să fie echipați cu fel și fel de produse, articole de îmbrăcăminte, ustensile și chiar lucruri de care nici nu auziseră până atunci. Încă din momentul nașterii, aceștia încep să formeze primele amintiri, captând acest eveniment minunat în poze ce vor dăinui în familie mult timp. Însă ocazii de a surprinde momentele unice vor fi pe tot parcursul aventurii lor în lumea parenthood-ului. De aceea, în fiecare clipă copilul trebuie să fie înconjurat de lucruri ce-i aduc bucurie, pentru ca pozele să fie pe măsură, iar echipa Nichiduță îți sare în ajutor cu tot ce-ți poți imagina și chiar mai mult.

De la bebe la adult, viața e presărată cu amintiri memorabile

Generația de millenials și cei ce urmează sunt total diferite de cele anterioare și e lesne de înțeles de ce. Fiecare perioadă a avut farmecul ei, însă tehnologizarea societății a avut un impact enorm asupra vieții tuturor. Datorită informației ce acum se răspândește la viteze impresionante și accesul nostru facil la orice ne dorim, oamenii au avut de-a lungul anilor schimbări drastice comportamentale și mentale.

În ceea ce privește copiii de astăzi, sunt mult mai răsfățați decât în alte timpuri. E perfect normal, fiindcă niciun părinte nu-și dorește să-i lipsească acestuia ce i-a lipsit lui. Dar chiar dacă timpurile erau mai simple tot găseau forme inventive de a se juca. Acum însă, posibilitățile sunt nelimitate, iar noi dispunem de cele mai inedite idei pentru a-ți surprinde copilul. Despre noi puteti afla mai multe accesand www.nichiduta.ro.

Copiii sunt oglinda părinților și deseori ei copiază ceea ce văd. Mereu se bucură când pleacă într-o călătorie cu mașina și studiază atent ceea ce face șoferul. Dacă vrei să le oferi și lor o experiență inedită, noi îți propunem să le cumperi o mașină electrică.

De ce să alegi o mașinuță electrică

Nu numai că este mega distractiv să-i vezi pe cei mici cum se amuză conducând în curte sau în parc, dar o mașină electrică aduce și numeroase beneficii. Stimulează abilitățile cognitive și motorii, cel mic făcând rapid conexiunile cum funcționează pedala de accelerație și frânare. Îi pot stârni pasiunea pentru mașini, iar dacă sunt doi copii ce o împart, învață să fie răbdători, dar și responsabili în același timp. Sunt replici ale mașinilor de la branduri importante, iar pozele cu siguranță vor amuza toată familia.

Fiecare mașină în parte dispune de o varietate de funcții interesante, le poți pune muzica preferată, au lumini, volan cu sunete, centuri de siguranță și portiere care se deschid. Un Range Rover în miniatură este o opțiune cu care n-ai cum să dai greș, iar veselia celui mic va fi pe măsura așteptărilor de fiecare dată când ieșiți la plimbare. Dispun de pornire la buton, pentru că așa e la modă și chiar și telecomandă pentru părinți pentru a controla mișcările acesteia, înainte, înapoi, stânga și dreapta. Toate caracteristicile le poți găsi pe site-ul nostru, pentru fiecare model în parte, iar tu doar trebuie să alegi ce îți place.

Acestea și multe alte produse distractive pentru cei mici le poți vizualiza accesând site-ul nostru www.nichiduta.ro.

Contact: 0341733029

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.