Next Star. Un copil de 7 ani îi lasă fără cuvinte pe jurați : Ăsta mic este un geniu!

Joi, 31 martie, de la ora 20.30, la “Next Star”, Dani, un copil de doar șapte ani, îi va uimi pe jurații Alina Eremia, Pepe, Dorian Popa și CRBL cu talentul lui. Băiețelul, pasionat de cubul Rubik și alte puzzle-uri mecanice, va încerca să rezolve în fața celor patru jurați, într-un timp foarte scurt, șase tipuri de asemenea puzzle-uri, de mărimi și forme diferite, unul mai complicat decât altul.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_180316_Next Star6 Ed8_0141

 

Dani este cel mai mic membru al comunității Speedcubing România și își dorește să devină programator în domeniul roboticii pentru că, spune el, “mi se pare fascinant ca mintea umană să dea viață unei bucăți de metal”. De altfel, el știe deja să creeze aplicații pentru android. “Am trei aplicații create”, mai spune el.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_180316_Next Star6 Ed8_0159
Demonstrația pe care puștiul o va face cu puzzle-urile 3X3, skewb (cel mai recent aprobat în competițiile oficiale de gen), 2×2, pyraminx, megaminx (adică un dodecaedru – poliedru cu 12 fețe) și mirror îi va lăsa cu gura căscată pe jurații care sunt convinși că au în față un copil genial.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_180316_Next Star6 Ed8_0169
Cum vor încerca ei să-l încurce pe puști, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 31 martie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emisiunii “Next Star”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.