Nebunia din Fierbinți continuă – Celentano își face radio

CelentanoAventurile și situațiile inedite continuă și în această săptămână la PRO TV, în două episoade de comedie, joi de la 20.30.

În cele două episoade, Gianina va interacționa cu o ghicitoare, care îi va lua toți banii și bijuteriile. Bobiță are probleme cu barul, Dorel anunțându-l de faptul că Garda Financiară i-a închis afacerea. Disperat, acesta va apela la sfatul prietenilor Giani și Vasile pentru o soluție.

Tot mâine, Celentano s-a gândit să-și deschidă un post de radio. Radio Sărăcia va emite în tot Fierbințiul, în timp ce Aspirina o va ajuta pe Gianina să-și recupereze bunurile sustrase de vrăjitoare. Răsturnările de situație vor fi și ele prezente! Bobiță va scăpa de problemele cu barul și va trimite organelele statului la unul dintre prietenii săi.

Sezonul 6 aduce cele mai tari aventuri ale personajelor din Fierbinți. Personajele sunt deja formate, situațiile comice sunt prezente la tot pasul în liniștitul Fierbinți. Un scenariu savuros, inginerii puse la cale de Celentano sau Bobiță fac deliciul publicului.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.