Luminiţa Anghel porneşte „Hai Hui” cu Marina Almăşan

• Joi, 6 noiembrie, de la ora 20.10 – în direct la TVR 2 şi TVR HD

 Luminiţa Anghel, Uca Marinescu, Alice Năstase, Liviu Iurea, Radu Captari, Marina Almasan foto credit TVRVictor Yila sunt numai câţiva dintre cei care vor fi prezenţi, joi seară, în emisiunea Marinei Almăşan „Hai Hui”. Acestora li se adaugă invitatul special al acestei ediţii, Vlad Motântău, general manager la Centrul româno-rus de consultanţă în afaceri din Federaţia Rusă.

Aşadar, în această săptămână, prin intermediul invitaţilor, al reportajelor, al discuţiilor pe skype sau telefonic, Marina Almăşan a pregătit o raită „Hai Hui” prin lume, ce trece prin diverse destinaţii din Spania, SUA, Norvegia, Rusia, România, dar nu numai…

Iar pentru ca aventura să fie completă, telespectatorii emisiunii „Hai Hui” nu doar vor călători prin lume, dar vor învăţa o nouă reţetă culinară tradiţională. Este vorba de clătite cu somon, pe care Radu Captari le va va pregăti, în direct, în platoul emisiiunii.

În plus, telespectatorii vor afla care sunt câştigătorii premiilor la ediţiile anterioare ale emisiunii şi vor avea şansa de a participa la alte concursuri pentru a câştiga noi premii atractive.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.