N-aţi văzut “Cometa”? Apare la “Iubiri secrete”

*Actrita Maria Teslaru intră în echipa reality-telenovelei de la Prima TV

image

Încă o actriţă profesionistă se alătură echipei “Iubirilor secrete”. Din toamnă, fanii serialului o pot vedea pe Maria Teslaru într-un rol inedit, cu un nume pe măsura personajului interpretat: Cometa.

“Cometa este o femeie înţeleaptă şi plină de viaţă. Este imaginea unei femei din oraşul meu natal. Era credincioasă, iubea viaţa şi oamenii”, spune Maria.

image

“Jocul alături de colegii mei de la Iubiri secrete, în mare parte amatori, reprezintă o experienţă inedită. Sunt persoane foarte talentate, care pot învăţa din profesionalismul meu, la fel cum şi eu pot învăţa din spontaneitatea şi modul în care ei transpun pe ecran propria experienţă de viaţă”, a spus actriţa.

Licenţiată I.A.T.C, clasa maestrului Octavian Cotescu, Maria Teslaru joacă în prezent la Teatrul Naţional, unde s-a remarcat de-a lungul timpului în piese precum “Trilogia greacă”, “Burghezul Gentilom” şi “Năluca”.

Serialul “Iubiri secrete” are în distribuţie atât interpreţi amatori, cât şi actori profesionişti, precum Mircea Drîmbăreanu, pe care bucureştenii îl pot vedea pe scena Teatrului Evreiesc de Stat, Alin Brancu, colaborator al Teatrului InDArt, sau Eugenia Şerban, recent cooptată pentru noul sezon al reality-telenovelei de la Prima TV.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.