Anca Nastasi a petrecut o vacanţă ca la bunici în insulele greceşti Lefkada şi Zakynthos

Corespondentul Ştirilor ProTv Anca Nastasi s-a bucurat în această vară de o vacanţă petrecută ca la bunici, dar în Grecia.

image

„Am vizitat insulele Lefkada şi Zakynthos. În Lefkada am stat în gadză, într-un sat de munte, unde ne-am simţit ca la bunici”, mărturiseşte Anca.

image

„Ne-am bucurat de marea turcoaz, de pe coasta de vest, cu valuri uriaşe, o adevărată provocare pentru mezina familiei care îşi perfecţionează stilul crawl pe spate. În Zakynthos am închiriat o şalupă şi am navigat prin grote, ne-am scăldat în ape limpezi, cu peşti mari, ne-am simţit ca piraţii, acostând pe plaje sălbatice sub stânci în surplombă”, a mai povestit corespondentul Ştirilor ProTv.

image

Pentru că s-a împrietenit cu localnicii care i-au vândut câteva ponturi preţioase, Anca s-a bucurat de celebra plajă Navagio spre seară, când peisajul a putut fi admirat în toată splendoarea, lipsind aglomeraţia tipică de pe timpul zilei.

„Extraordinare au fost şi serile tihnite la tavernele din deal cu vedere spre mare, cu ale căror proprietari ne-am întins la lungi şi amuzante discuţii despre politică, bani, UE şi Angela Merkel”.

image

Anca se poate lăuda şi cu prima producţie proprie de legume, fără îngrăşăminte şi fără pesticide. Cămara corespondentului e mai ticsită cu 20 de morcovi minusculi şi cinci roşii.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.