MTV Mobile, o premieră în România, lansată printr-o petrecere al cărei cap de afiş a fost Alex Velea

* MTV şi Cosmote au lansat miercuri seară, în premieră în România, MTV Mobile şi aplicaţia MTV Under The Thumb

Miercuri, 3 iulie, a avut loc petrecerea de lansare MTV Mobile şi aplicaţia MTV Under The Thumb, eveniment in care cuvintele cheie au fost inovatie, tehnologie, mobilitate, informatie si cel mai important, muzica! MTV este unul dintre brand-urile mondiale care nu mai are nevoie de nicio prezentare, cu un awareness worldwide care descrie televiziunea muzicala intr-un singur cuvant.MTV a fost, este si va fi principalul provider de noutate muzicala, music related info si lifestyle.

image

Prin cartela MTV Mobile powered by COSMOTE si Extraoptiunea MTV Mobile iubitorii de muzica sunt informati in timp real despre cele mai noi hituri, cele mai cool evenimente MTV si primesc biletul de intrare in intreaga comunitate MTV la nivel global.

image

Pe langa beneficiile de voce si date, noul produs ofera si acces gratuit la aplicatia MTV Under The Thumb  pentru utilizatorii de Android si iOS  un portal ce contine cele mai renumite show-uri MTV, cu peste 300 de ore de continut video disponibile.
MTV Romania a transmis un mesaj cat se poate de clar – „MTV-isti din toata lumea uniti-va si intrati intr-o noua dimensiune”!  a declarat Oana Tache, prezentatoarea evenimentului.

image

Traim intr-o era digitala care ne-a proiectat vietile si nevoile mai sus decat ne asteptam vreodata, intr-o noua dimensiune, un spatiu virtual atat de actual in care internetul si viteza informatiei sunt la putere!

image

Romania este a sasea tara din lume care primeste acces la o lume noua special creata pentru tinerii activi, dinamici si avizi de informatie muzicala si tehnologie de ultima ora  MTV MOBILE! A fost o onoare pentru mine sa prezint un eveniment atat de important pentru piata muzicala din Romania!”, a declarat incintata Oana Tache, VJ MTV România şi DJ ProFM.

image

MTV şi Cosmote au adus în premieră în România o lume virtuală exclusivistă, pentru tinerii activi, iubitori de muzică şi care doresc să fie informaţi în timp real despre cele mai noi hituri, cele mai cool evenimente MTV şi care vor avea acces la o întreagă comunitate MTV la nivel global, prin produsul MTV Mobile.
România este a şasea ţară din lume unde se lansează MTV Mobile şi aplicaţia MTV Under The Thumb, aliniindu-se astfel Poloniei, Germaniei, Belgiei, Olandei şi Elveţiei, unde tinerii beneficiază deja de avantajele, ofertele şi informaţiile universului MTV, pe cale virtuală.

image

Cartela MTV Mobile va fi disponibilă la scara largă în toate punctele de vânzare prepaid ale Cosmote şi va fi oferită gratuit la orice reîncărcare de minimum 5 euro, care va face posibilă activarea cartelei. Odată ce Cartela MTV Mobile este activată, pentru a beneficia de toate avantajele, utilizatorii au la dispoziţie extraopţiunea MTV Mobile, care, pentru 5,5 euro/lună, permite accesul la oferta promoţională Cosmote şi la aplicaţia MTV Under The Thumb.
De asemenea, utilizatorii pot fi în permanenţă la curent cu cele mai recente ştiri şi surprize, în baza apartenenţei la comunitatea MTV Mobile, pe pagina dedicată de Facebook MTV Mobile România.

image

La petrecere au fost prezenţi Bartosz Witak, Vice President şi General Manager, pentru regiunea CEE & Israel la Viacom International Media Networks, şi Panos Makris, Chief Commercial Officer al Cosmote România, care au declarat că sunt foarte fericiţi să lanseze cartela MTV Mobile şi aplicaţia MTV Under The Thumb şi pe piaţa din România.

image

Totodată, aceştia le-au urat distracţie plăcută celor câteva sute de persoane venite să sărbătorească această premieră în România, mai ales că atmosfera a fost imediat încinsă de către Alex Velea şi dansatoarele lui. In timp ce Alex Velea a incintat publicul cu cele mai tari hituri ale lui, tinerii din LaLa Band şi Andreea Bălan au dansat pe tot parcursul spectacolului. La petrecere au fost prezenţi şi Marius Moga, Matteo, Max Dragomir, Adrian Sîna, trupele Akcent şi Red Blonde, Deep Central, Cristi Nistor, Kamara si multi altii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.