Monica Ghiurco şi Mircea Radu prezintă Telejurnalul de weekend la TVR 1

Din 27 octombrie, Monica Ghiurco şi Mircea Radu fac echipă la prezentarea Telejurnalului de weekend, principala emisiune de ştiri a sfârşitului de săptămână de la TVR 1.

În fiecare seară de sâmbătă şi duminică, de la ora 20.00, românii vor afla tot ce s-a întâmplat important în ţară şi în lume de la Monica Ghiurco şi Mircea Radu.

Dacă Mircea Radu a prezentat până de curând principalul buletin de ştiri al TVR 1 în cursul săptămânii, Monica Ghiurco se întoarce la pupitrul ştirilor după o absenţă de doi ani. Din noiembrie 2010, Monica Ghiurco lucrează la o serie de filme documentare având ca temă istoria României din ultimii 70 de ani, intitulată „Moştenirea clandestină”, din care au fost deja finalizate şi difuzate şapte episoade la TVR 1 şi TVR Internaţional.

„Revin la pupitrul ştirilor TVR 1, după doi ani de absenţă, dar cu un plus de experienţă. Mă întorc cu emoţie, dar şi cu foarte multă încredere. Mă alătur colegilor mei în efortul de a cuceri telespectatorii prin seriozitate şi profesionalism. Îmi doresc ca telespectatorii să agreeze noua formulă de prezentare în care fac echipă cu Mircea Radu, un vechi coleg şi prieten, cu care împărtăşesc pasiunea pentru televiziune”, spune Monica Ghiurco. „Pentru mine, reputaţia Monicăi Ghiurco este aceea a unui profesionist şi nu pot decât să mă bucur că lucrăm împreună”, completează Mircea Radu.

Din 22 octombrie, Telejurnalul a revenit la TVR 1 de la ora 20.00, cu Mihai Constantin şi Ligia Munteanu, care prezintă telespectatorilor principalele ştiri ale zilei de luni până vineri. Tot din 22 octombrie, de luni până vineri, de la ora 19.00, Moise Guran aduce Ora de Business la TVR 1. De luni până joi, Telejurnalul este urmat, de la ora 21.00, de Prim plan, un program de dezbateri şi analize privind principalul subiect al zilei.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.