„Mondenii” si “Trasnitii” revin cu un nou sezon la Prima TV

“Trasnitii” merg mai departe cu noi episoade.

Pupaza crede ca a scapat de Betty, insa atractia ramane in continuare… fatala. Pe plan profesional, Pupaza viseaza la presedintie si face promisiuni electorale, iar amenzile de la CNA curg garla.

La sectia de politie, intre Chiorete si ceilalti politisti e mare competitie, cu atit mai mult cu cat toti stiu ca urmeaza sa se aleaga un nou sef. In absenta lui Scaltone, la Club se instaleaza dictatura Marlanului.

Cum se razbuna Betty, ce inginerii financiare face Pupaza, cum scapa Gogoase de persecutiile Marlanului si care sunt ultimele aventuri ale cuplului Ema – Vandamme, veti vedea in noul sezon “Trasnitii”, din 12 septembrie, de luni pana joi, la ora 22.15, la Prima TV.

 

Din 12 septembrie, clopotelul suna si pentru “Mondenii”

 

Dupa trei luni de vacanta, pe 12 septembrie clopotelul suna din nou in scolile din intreaga tara, dar si la Prima TV. O data cu inceperea noului an scolar, “Mondenii” spun si ei “prezent” si revin pe micile ecrane.

Mirela Zeta, Andreea Gramostenu, Angel Popescu si colegii lor si-au facut temele de vacanta si aduc cu ei in ghiozdan skech-uri savuroase, personaje misterioase si rime haioase.

“Mondenii” vor imbraca uniforma adecvata fiecarui personaj. Vor fi pe rand Monica Tatoiu, Radu Mazare, Dana Grecu, Iulia Vantur, Victor Ciutacu, Andreea Cretulescu, Marina Almasan, Victor Socaciu, Vali Vijelie, Andrei Duban si M.M. Stoica, dar nu vor renunta nici la costumatiile de Dorobanti, cand le vor interpreta pe Simona Senzual sau Diana Munteanu.

In noul sezon, “Mondenii” nu se temn de camerele de supraveghere si nici de examentul de umor, pe care il vor da in fiecare seara de luni si miercuri, de la ora 23.15, la Prima TV.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.