Katy Perry a castigat premiul „Videoclipul anului” la MTV VMA

Anul acesta, la MTV VMA fetele au detinut suprematia. La evenimentul ce a fost transmis de MTV live din Nokia Theater, Los Angeles, in fruntea clasamentului s-a aflat Katy Perry, care a plecat acasa cu trei premii, surclasandu-le pe Lady Gaga si Adele care au reusit sa obtina numai cate doua premii. Katy Perry a castigat premiul serii, videoclipul anului cu “Fireworks”, dar a fost onorata si la categoriile “Best Collaboration” si “Best Special Effects” pentru “E.T.”, un featuring cu Kanye West.

Adele a plecat acasa cu premii pentru “Best Cinematography” si “Best Editing.”
Lady Gaga a cantat pe scena VMA piesa “You and I” deghizata in barbat, Jo Calderone, despre care a spus ca este alter-ego-ul sau. Pe parcursul serii a fost premiata cu “Best Female” si “Best Video With a Message”, o noua categorie introdusa in acest an.

Unul dintre cele mai bune momente ale serii a apartinut lui Kanye West si Jay-Z, care au cantat piesa „Otis” de pe albumul „Watch The Throne”. Moment in care scena a fost scaldata in focuri de artificii, fum, efecte pirotehnice.

Si Pitbull featuring Ne-Yo si Nayer au transformat scena VMA intr-o petrecere dance pe ritmurile hit-ului “Give Me Everything”. Trio-ul a adus distractia din Miami pe scena cu ajutorul a 60 de dansatori energici si a luminilor laser care au incins sala.

Joe Calderone (Lady Gaga) s-a reintors pe scena pentru a o prezenta pe Britney Spears cu premiul Michael Jackson Video Vanguard. Cele doua artiste au invitat-o in scena pe Beyonce care, inainte de a canta piesa “Love On Top”, a confirmat zvonurile conform carora este insarcinata: “As vrea sa simtiti dragostea care creste acum in mine”, a spus ea.

Un alt moment important al serii a fost omagiul adus cantaretei Amy Winehouse. Imagini nemaivazute cu celebra artista de la ultima sa aparitie pe scena au fost difuzate de Tony Bennett si Russel Brand, culminand cu piesa “Valerie” a lui Bruno Mars.

 

Printre prezentatori s-au numarat si Katy Perry, Miley Cirus, Paul Rudd, Shaun White, Will Ferrell, Jack Black, Zoe Saldana, Kevin Hart and Victoria Justice join Jonah Hill, Rick Ross, Seth Rogen, Selena Gomez, Kim Kardashian, Odd Future, Nicki Minaj, Taylor Lautner, Drake, Joe Jonas si Jared Leto.

Vezi aici Castigatorii MTV VMA

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.