Mircea Radu a avut de ales intre „Fabrica de staruri” si Jurnalul TVR

• Invitat la emisiunea „La mustaţă”, el a declarat că a avut de ales între juriul „Fabricii de staruri” şi prezentarea Jurnalului TVR

Eu am ales între a prezenta ştiri şi a fi în juriul emisiunii „Fabrica de staruri”, care se va transmite de la Chişinău”, a mărturisit Mircea Radu, în premieră, „La mustaţă”. Invitat luni seară în emisiunea „La mustaţă” de la TVR 2, Mircea Radu a făcut câteva declaraţii care au surprins atât publicul telespectator, cât şi pe cel aflat în studio, aducând emisiunii realizate de Constantin Trofin cea mai mare audienţă la nivel urban din acest an.

Tot în studioul emisiunii „La mustaţă”, Mircea a vorbit despre ce înseamnă să fii un bun prezentator de ştiri şi rolul de comunicator al acestuia: „Prezentatorul de ştiri, după părerea mea, este acel om care le povesteşte într-un limbaj prietenos telespectatorilor ce s-a întâmplat în ziua respectivă în România şi în lume”, afirmând şi că cel care prezintă ştiri poate fi „credibil şi cu zâmbetul pe buze”.

Ediţia „La mustaţă” de luni, 12 martie, a înregistrat, conform datelor furnizate de Kantar Media şi prelucrate de Compartimentul de Strategie şi Cercetare de Piaţă din cadrul Direcţiei Marketing şi Vânzări a TVR, cea mai mare audienţă la nivel urban şi urban 18+ din acest an. Un număr de 168.000 de telespectatori din mediul urban au urmărit ediţia „La mustaţă” care l-a avut ca invitat pe Mircea Radu, ceea ce corespunde unui rating mediu de 1,6%. Dintre aceştia, 156.000 se înscriu în categoria urban 18+, TVR 2 înregistrând pe tronsonul menţionat 1,7% rating mediu. La nivel naţional, emisiunea a fot urmărită de 273.000 de telespectatori, corespunzând unui rating mediu de 1,4%.

Din 15 martie, Mircea Radu prezintă Jurnalul TVR, principala emisiune informativă a săptămânii, difuzată la TVR 1 şi TVR INFO, cu începere de la ora 7 fără 7, seara. Cu o nouă identitate vizuală şi de conţinut, Jurnalul TVR aduce de acum telespectatorilor două ore de ştiri şi dezbateri, un decor nou, o nouă grafică şi un concept editorial adaptate dorinţelor telespectatorilor. Noul format al Jurnalului TVR cuprinde o oră de ştiri, urmată de o oră de dezbateri privind cele mai importante evenimente ale zilei. Dacă Mircea Radu se va afla la pupitrul ştirilor, dezbaterile vor fi moderate, alternativ, de Mihai Constantin, Mihai Rădulescu şi Alina Stancu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.