Mircea Radu, către directorul Antena 1: eu îi predau televiziune, el să mă înveţe să învelesc ciocolata-n staniol

Mircea Radu îi răspunde ironic directorului executiv al Antenei 1, Sorin Alexandrescu, cu trimitere la experienţa acestuia la conducerea companiei de dulciuri Kandia Excelent. După ce Alexandrescu a declarat într-un interviu acordat paginademedia.ro că “Mircea Radu a avut şansa de a prezenta Observatorul, dar Alina Petrescu a fost mai potrivită”, fostul prezentator de la Din dragoste vine cu o replică.

Mircea Radu, pentru paginademedia.ro:

“Îi mulţumesc pentru generozitatea cu care îmi oferă posibilităţi de a mă remarca în meseria mea. Ţin să-i răsplătesc dărnicia, propunându-i ceva: eu să-i predau cursuri de televiziune (îmi închipui că va fi greu – nu poţi învăţa, de pildă, un cofetar ce-i aia rating – dar o să am răbdare, aşa cum se face cu începătorii…) iar, la schimb, el să mă înveţe să învelesc ciocolata-n staniol.“

Mircea Radu spune că nu a fost chemat pentru o probă de crainic, ci pentru o simulare de ştiri, de către Camelia Voiculescu şi Sorin Oancea.

Iată punctul de vedere al lui Mircea Radu:

“Am citit interviul pe care Petrişor Obae l-a luat în Paginademedia.ro noului director executiv al Antenei 1, care e de părere că mi s-a oferit şansa de a ocupa locul de prezentator al Observatorului dar că, în urma probelor, am fost declarat respins.

Citeste totul aici

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.