Michael Jackson va fi inmormintat miine dimineata la Los Angeles

Aretha Franklin, Stevie Wonder, Jennifer Hudson, Alicia Keys, Mariah Carey, Justin Timberlake, Lionel Richie si Diana Ross ar putea participa miine la ceremonia de adio, ce va avea loc la Los Angeles.

Michael Jackson va fi inmormintat miine dimineata, intr-un cimitir din Forest Lawn, Los Angeles. Inhumarea va avea loc la 8.00, ora locala, cu doua ore inainte de ceremonia deschisa publicului, organizata in memoria regelui pop la Staples Center. Conform unor surse din anturajul familiei Jackson, inmormintarea lui Michael va avea loc in cadru restrins, cu participarea familiei si a citorva prieteni apropiati. In cele din urma, dupa incercari repetate de a-l reda pe Michael Jackson domeniului Neverland, familia starului a renuntat la aceasta idee.

Mariah Carey va cinta la ceremonia de adio

Funeraliile vor fi urmate de o ceremonie publica, la care ar putea participa Aretha Franklin, Stevie Wonder, Jennifer Hudson, Alicia Keys, Mariah Carey, Justin Timberlake, Lionel Richie si Diana Ross.

Biletele scoase la licitatie pe Internet pentru ceremonia de adio in memoria lui Michael Jackson au ajuns la preturi care depasesc 10.000 dolari, anunta Agentia France Presse. Site-ul de licitatii online eBay a fost luat cu asalt de fanii lui Michael, atrasi de ofertele celor care au cistigat biletele prin tragere la sorti. Organizatorii evenimentului i-au rugat in mod expres pe cei 8.750 de cistigatori ai tragerii la sorti sa nu-si vinda biletele.

Mama lui Michael a pierdut controlul asupra averii fiului

Curtea Suprema din Los Angeles a hotarit sa-i retraga mamei megastarului dreptul provizoriu de administrare a averii fiului. La 29 iunie, imediat dupa moartea artistului, mama lui Michael Jackson fusese numita administrator al bunurilor sale. Katherine Jackson a pierdut in favoarea celor doi co-executori ai testamentului, realizat inca din 2002 de starul muzicii pop: John Branca – avocatul personal al lui Michael Jackson si John McClain – un cunoscut manager din industria muzicala.

Avocatul care a reprezentat-o pe Katherine Jackson sustine ca incredintarea averii acestuia catre cei doi este o eroare. Pe de alta parte, avocatul lui Branca raspunde: „Cei doi sint cunoscuti familiei Jacskon. Doamna Katherine Jackson ii cunoaste foarte bine, nu sunt niste straini.” Branca si McClain au preluat controlul averii lui Michael Jackson pina la urmatoarea infatisare la tribunal, pe 3 august.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.