Adriela Morar si iubitul ei au fost pe urmele lui Gaudi la Barcelona

adriela

Adriela Morar, actrita care o interpreteaza pe Doina in serialul „Ingerasii”, a petrecut citeva zile de relaxare la Barcelona.

Impreuna cu iubitul ei, Piticu de la trupa Simplu, Adriela a vizitat toate locurile care poarta amprenta celebrului Gaudi:

Primul obiectiv a fost Sagrada Familia, unde si eu, si Ionut am ramas profund impresionati. Pentru mine a fost prima intilnire cu Barcelona, iar operele lui Gaudi m-au lasat fara cuvinte.

M-am indragostit de oras si mi-am promis ca o sa revin. Am mers apoi in parcul Guell, am vazut casa Batlo si, cu fiecare obiectiv vizitat, admiratia mea pentru Gaudi a crescut. Ca sa vedem intregul oras, am inchiriat doua biciclete si ne-am plimbat prin toate cartierele Barcelonei„, spune Adriela.

Vizita in orasul lui Gaudi a reprezentat pentru Adriela si o intilnire emotionanta cu parintii:

Mama si tata sunt plecati in Spania de ceva timp si eu am vrut sa le fac o surpriza. Le-am zis ca le-am trimis un pachet printr-o prietena, cu care se vor intilni intr-un anume loc.

Odata ajunsa la statuia lui Columb din portul Vell, i-am vazut, impacientati, cum se intrebau prin semne cum arata prietena mea. Cind am ajuns linga ei si m-au vazut, am inceput sa plingem toti. Ne-am facut poze, ne-am plimbat, m-am bucurat sa ii am aproape”, isi aminteste actrita.

Adriela Morar si iubitul ei au avut parte de o vacanta romantica in Barcelona: „A fost un concediu placut, romantic, in doi. Ne-am plimbat, am luat masa in port. A fost foarte frumos, pentru ca am fost impreuna”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.