Membrii echipei filmului „Puzzle” se întâlnesc luni cu publicul la Union

Luni, 10 iunie, de la ora 19.30, Sala Union (Paul Călinescu) a Cinematecii Române (Strada Ion Câmpineanu nr. 21) găzduieşte o proiecţie specială a filmului PUZZLE (coproducţie România-SUA, 2013), regizat de Andrei Zincă. Proiecţia va fi urmată de o discuţie la care vor participa producătorul Vlad Păunescu (Castel Film), directorul de imagine Dan Alexandru, actorul Adrian Titeni şi actriţele Ioana Pavelescu şi Cătălina Mustaţă.

image

PUZZLE, pelicula care marchează debutul în lungmetraj al regizorului Andrei Zincă, are scenariul semnat de Andrei Zincă și Adrian Lustig, pornind de la piesa de teatru „Rendez-vous pe întuneric” a scriitorului argentinian Mario Diament.

Bazându-se pe o carieră de succes în televiziune, consolidată în Statele Unite, Andrei Zincă abordează pentru prima dată cinematografia cu o poveste de dragoste, pasiune, trădare, adaptată realităților contemporane. PUZZLE este filmul unei relații de iubire diferite, cu un final neașteptat. Fiecare personaj are o poveste aparent independentă de a celorlalți, până când firele narative ajung să se unească.

PUZZLE reunește o distribuție de excepție, începând cu Dan Nutu, idolul generației ’70, care revine la film după mai bine de 30 de ani, de când a părăsit țara și a abandonat actoria. După o lungă absență, revin pe marele ecran și actrițele Ioana Pavelescu și Rodica Mandache, alături de Cătălina Mustață și Adrian Titieni, artiști consacrați ai generațiilor mai noi, alături de debutanta Tünde Skovrán. De asemenea, PUZZLE este filmul în care regretatul actor Șerban Ionescu interpretează ultimul rol de cinema al carierei sale.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.