BINGO Romania incepe Acasa din 16 iunie

BINGO Romania va aduce ACASA, incepand din 16 iunie, in fiecare duminica, de la 22.00, un show spectaculos care va imbina celebrul joc de bingo cu divertismentul.

In cadrul show-ului BINGO Romania, concurentii vor avea sansa sa castige premii colosale cu o investitie minima. Cu fiecare bilet achizitionat, posibilitatea participantilor de a intra in posesia unor premii substantiale creste considerabil.
Show-ul BINGO Romania, ce va fi difuzat ACASA, le va aduce concurentilor oportunitatea de a castiga sume mari de bani prin intermediul biletului de concurs, dar si prin apel telefonic. In fiecare editie, un autoturism va ajunge la unul dintre jucatori.

Biletele vor putea fi achizitionate de la punctele de vanzare BINGO Romania din toata tara, iar pretul pentru 3 bilete este 10 lei.
Din 16 iunie, in fiecare duminica, de la 22.00, telespectatorii sunt invitati sa participe la BINGO Romania, ACASA, o emisiune care va transforma jocul de bingo intr-un show spectaculos, din care nu vor lipsi invitati surpriza din showbiz-ul romanesc, dar si momente artistice impresionante.

Regulamentul concursului poate fi citit pe site-ul: http://www.bingo-romania.ro/regulamentul-promotiei-bingo .

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.