Melania Trump este „foarte nefericită“ şi ar divorţa „dacă ar putea“

Melania Trump este „foarte nefericită“ în căsnicie şi ar renunţa la Donald Trump „dacă ar putea“, scrie US Weekley, care citează o sursă apropiată familiei prezidenţiale a Statelor Unite.

Dezvăluirile despre relaţiile sexuale ale lui Donald Trump cu actriţe de filme pentru adulţi nu-i pică bine Melaniaei Trump. Ea a evitat până acum subiectul, purtătorul său de cuvânt dând asigurări că preferă să se concentreze pe activităţile de mamă şi de soţie a preşedintelui Statelor Unite.

Însă o sursă apropiată familiei Trump a recunoscut că Melania este afectată de aceste scandaluri şi ar renunţa la soţul ei „dacă ar putea“.

„Ea este foarte, foarte nefericită. Dacă ar putea, ar pleca, lăsându-l pe Donald pentru a rămâne pur şi simplu cu fiul ei“. „Toate privirile sunt îndreptate asupra relaţiei cu soţul ei. Nu este o perioadă uşoară pentru ea“, a adăugat o altă sursă apropiată de soţii Trump.

Potrivit US Weekley, citat de adevarul.ro, prima-doamnă a Statelor Unite a evitat în ultimul timp apariţiile publice alături soţul său, preferând activităţile separate. La sfârşitul lui martie, ea ar fi trebuit să-l însoţească pe Donald Trump într-o vizită la baza Andrews, apoi să plece de acolo împreună la Palm Beach, în Florida.

Melania s-a dus direct în Florida. Două femei – fostul model Karen McDougal şi fosta actriţă de filme pentru adulţi, Stormy Daniels – spun că au întreţinut relaţii sexuale cu Donald Trump pe când acesta era căsătorit deja cu Melania.

Donald şi Melania Trump s-au căsătorit în ianuarie 2005 şi au împreună un băiat, Barron, în vârstă de 12 ani.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.