Mel Gibson, dat in judecata pentru escrocherie

Mel Gibson – protagonistul Filmului de 10 “Mad Max 2” (difuzat de Pro Cinema pe 28 iunie) – a fost dat in judecata de un investitor al companiei Green Rubber, la care actorul este actionar.

Pagubitul Nader Sherif  il acuza pe Gibson ca l-a convins sa-si investeasca economiile de-o viata – 200.000 de dolari – in compania Green Rubber din Kuala Lumpur, care se ocupa cu reciclarea anvelopelor. Gibson i-a promis lui Sherif ca, daca apar probleme, va avea ocazia sa-si recupereze banii pe actiuni la pretul la care le-a cumparat. Insa, cind compania a inceput sa mearga prost, lucrurile n-au mai stat asa, iar pagubitul a ajuns sa-si caute dreptatea prin justitie.

Sherif il acuza pe Gibson ca si-a urmarit doar propriul interes, ca nu a respectat termenii contractului, ba, mai mult, i-a ignorat orice cerere.

Dupa cum se stie, cu aceeasi companie a patit-o si Bruce Willis. Actorul “greu de ucis”, dar destul de usor de pacalit a fost convins de printul malaezian Imram Ibni Tuanku Ja’afar sa investeasca aproape 1 milion de dolari in aceasta afacere, dupa ce i-a prezentat ca garanti pe Al Gore si Mel Gibson. Willis s-a judecat cu printul malaezian, insa nu l-a chemat in fata instantei si pe compatriotul sau Mel Gibson.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.