Marin Moraru – rol de medic in “Pariu cu viata”

Marin Moraru vine, in premiera, din aceasta toamna la PRO TV, cu un nou rol, cel al doctorului Silviu Craciun, in serialul “Pariu cu viata”:

Sunt un medic specialist urolog, un savant. Fac parte dintr-o familie fericita. Fata mea este casatorita cu un afacerist prosper, are o fata si un baiat”, dezvaluie Marin Moraru.

Dupa primele zile de pe platourile din Buftea, Marin Moraru marturiseste ca se simte foarte bine printre tineri.

Este inconjurat zilnic de tinerii talentati din “La-La Band” si se bucura de prezenta lor.

Ma simt foarte bine in acest colectiv, desi eu sunt usor separat de ei, pentru ca activitatea mea se desfasoara in laboratorul de cercetare.

Este primul serial muzical din Romania, o productie care se adreseaza tuturor, cu o actiune foarte curajoasa, si speram ca succesul tinerilor si talentatilor actori sa se reverse asupra intregii echipe”, spune marele actor.

 

Marin Moraru ii da viata lui Silviu Craciun, bunicul lui Andrei (Dorian Popa) si al Ancai Anghel (Cristina Ciobanasu). Personajul lui este un medic dedicat profesiei si familiei, un om bland, inzestrat cu un simt al umorului deosebit. Silviu Craciun (Marin Moraru) va fi un personaj cheie in desfasurarea actiunii din “Pariu cu viata”, un serial pentru toate generatiile.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.