Marea finală „ÎnTrecerea anilor” la TVR 1

•Sâmbătă, 6 august, ora 21.00

În Marea Finală a celui de-al doilea sezon ÎnTrecerea anilor, Mircea Radu, împreună cu Roxana Popescu şi Maria Movileanu prezintă competiţia dintre decadele ’80 şi ’90.
O cântăreaţă de operă care stăpâneşte şi tainele jazz-ului va interpreta, la ÎnTrecerea anilor, o piesă din coloana sonoră a unui film-fenomen: seria „James Bond”. Ozana Barabancea reprezintă anii ’90 şi va cânta “GoldenEye”, hit semnat Tina Turner. Telespectatorii vor mai afla în care dintre genurile muzicale – operă, jazz, musical, pop-rock – interpreta se simte mai confortabil şi care o defineşte.

În Marea Finală a ÎnTrecerii Anilor, anii ’80 sunt reprezentaţi de Sandra, cu melodiile „Everlasting Love” şi „Hi, hi, hi”.
Daniel Ignat şi gaşca lui nebună – AC/DC Man&True Band – vin să cânte “You Shook Me All Night Long”, un hit AC/DC, care din anii ’80 încoace e o constantă în concertele lor.
Alexandra Ungureanu interpretează “Man, I Feel Like a Woman”, hit lansat de Shania Twain. Alexandra va spune telespectatorilor cum se arată vara pentru ea, dacă se odihneşte sau munceşte.

Un moment emoţionant va fi în cadrul finalei ÎnTrecerea anilor – cel putin pentru mine şi pentru toţi cei cărora acest fenomen le-a arătat multe secrete ale acestui miraj numit Televiziune… Ne vom reaminti de cel fără de care divertismentul din România, dar şi cel din Spania şi Italia nu ar mai fi avut astăzi aceleaşi repere. Fără emisiuni precum Surprize Surprize, Iartă-mă, Din dragoste, Genialii, Ploaia de stele sau Noaptea erorilor… televiziunile nu ar mai fi avut astăzi în arhivă atâtea momente de aur! Ne vom aminti de Valeriu Lazarov”, spune Mircea Radu, prezentatorul şi producătorul show-ului ÎnTrecerea anilor.

Dan Mihăescu va vorbi telespectatorilor despre ce a însemnat Valeriu Lazarov pentru divertismentul din România, pentru ce producţii şi cum au lucrat împreună, cum se desfăşurau filmările în perioada alb-negru a televiziunii.
Dalma îi provoacă pe telespectatori să se ridice de pe canapea, să dea volumul televizoarelor la maximum şi să cânte împerună melodia celor de la 4Non Blondes – „What’s Up?”, hit care a făcut furori în 1993.

Cea de-a 16 ediţie şi ultima a sezonului 2 din ÎnTrecerea anilor se difuzează pe 6 august, urmând ca în toamnă Mircea Radu să reia întâlnirile de sâmbătă seara cu telespectatorii, într-un nou sezon al emisiunii. În 13 şi 20 august, pe spaţiul de sâmbătă seara destinat ÎnTrecerii anilor, telespectatorii vor putea urmări la TVR 1 două ediţii „best of” ale sezonului doi.

Smokie, Rozalla, In-Grid, Tacco, Afric Simone, Samantha Fox, Mango Jerry, Sandra, Baccara sunt numele care au făcut spectacol la ÎnTrecerea anilor, pe lângă cei mai buni interpreţi şi trupe de la noi.

One thought on “Marea finală „ÎnTrecerea anilor” la TVR 1

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.