Marian Râlea, aparitie de exceptie in „Las Fierbinti”

Saptamana aceasta “Las Fierbinti” are parte de o aparitie cu totul speciala: Marian Ralea va surprinde cu o participare de exceptie in serialul de la Pro TV si va aduce mult umor si culoare intamplarilor din Fierbinti.

Cu un costum pestrit, Marian Ralea devine Principele si va agita spiritele in sat, unde este adus de nimeni alta decat Aspirina (Mirela Oprisor).

Aspririna ii marturiseste lui Firicel (Cuzin Toma) ca l-a gasit pe acesta in Gara de Nord, de unde intentiona sa plece catre castelul Peles. Povestea ciudatului necunoscut care ajunge in Fierbinti este cat se poate de nebuneasca: acesta sustine ca il cheama Nicolae Radu Duda si ca este adevaratul mostenitor al Romaniei, nepotul Marthei Bibescu, dar care a avut ghinionul ca la nastere sa fie schimbat in maternitate de catre Harald, regele Norvegiei.

Intrigata de toata aceasta poveste nebuneasca si convinsa ca acesta are ceva de valoare asupra sa, Aspirina cere ajutorul lui Firicel si lui Celentano (Adrian Vancica) pentru a-l atrage in cursa pe asa-zisul mostenitor.

Si tot joi, Giani (Costi Dita) se indragosteste. Cea care ii fura inima este fata unui satean, care se intoarce de la facultate, iar Giani este cucerit si topit dupa ea.

Ce se va intampla, descoperim intr-un nou episod “Las Fierbinti”- joi de la 20.30 pe Pro Tv.

2 thoughts on “Marian Râlea, aparitie de exceptie in „Las Fierbinti”

  1. Nu știu cat o sa mai tina și serialul asta dacă Sârbu pregătește distrugerea CME și în acest scop va părăsi PROTV pentru operatorul de cablu RDS-RCS. La plecare, Sârbu va lua cu el și o parte din Staff-ul important al MediaPro. Pentru a putea executa aceasta manevra, câteva persoane de baza din echipa MediaPro pleacă spre RED UMBRELLA, noua firma a Catincăi Marinescu.

  2. Nu stiu cat o sa mia tina si serialul acesta in vreme ce Sarbu pregateste distrugerea CME si in acest scop va parasi PROTV pentru operatorul de cablu RDS-RCS. La plecare, Sarbu va lua cu el o parte din Staff’ul important al MediaPro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.